Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá žena, která dříve sloužila, si z armády odnesla nějakou tu závislost na prášcích a zmenšený vliv na výchovu svých dětí. Vše se zdá být v pořádku, než se zableskne a už nic není jako dřív. Nejde elektřina, auta nejezdí, ale hlavně lidé nemohou vůbec spát. Nikdo přesně neví, co se stalo a jak se únava všech zvyšuje, tak i spekulace. Čas běží a každý se snaží jenom přežít po svém. (PROCESOR)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý a originálny námet - ľudia majú 4 dni na to, aby vyriešili hádanku, prečo nemôžu spať. Inak ich insomnia dostane.... Chcelo to však viac si s tým pohrať, nejaké nápady, rozviesť postavy, pár zaujímavejších udalostí, viac akcie.... a vlastne všetkého viac. Aby z toho nebola len taká obyčajná podpriemerná sivá myš. 40/100 ()

BFG2000 

všechny recenze uživatele

Co dodat? Naprosto nezasloužené nízké hodnocení od zdejších rádoby kritiků pro tuto nápaditou a originální sci-fi z dílny Netflixu. Hutná atmosféra, deprese, uvěřitelný pocit totální únavy postav, neokoukaní herci v čele se skvělou Ginou Rodriguez a Arianou Greenblatt, kterým navíc skvěle sekunduje perfektní Pepper. A konečně sci-fi s pořádným závěrem. Netflix naštěstí jede, když už to Hollywood neumí 8-) ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film s dobrým nápadem, jen to spojení výpadku proudu a následné nespavosti tak trochu nejde dohromady. Hlavně ta elektřina která nejde, a přitom auta co nemají baterie tak jim bez problémů svítí světla a u vojáků normálně elektřina jde stejně jako defibrilátor, jak je to možné. V nemocnici taky nefunguje. To by měli nějak rozumně vysvětlil, ale nic se nedozvíme. To celkový vysvětlení je řekněme hodně zvláštní, ale poněkud dost neproveditelné na to aby se lidstvo vzpamatovalo. Už si s tím mohli lépe pohrát a udělat lepší vysvětlení a nějakou naději na nápravu, tady v podstatě žádná není. Je pěkný vidět jak lidstvo magoří s absence spánku. Mě se nejvíc líbí ten nápad, ale zpracování pokulhává, stejně tak hlavní postava dost ne sympatická. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Mix známych apokalyptických prvkov a „neskrývaná inšpirácia“ dávnejšími a súčasnými filmami. Samotná koncepcia, spíš origin udalostí a ich dopad na ľudstvo, nie je ku zahodeniu. Problém je v tom, že nie je to dobre rozpracované. Ten výsledok odpovedá spíš tuctovému béčkovému filmu, nehovoriac o záveru. Ani herecká garnitúra nepridáva na hodnotách filmu (sorry B. Pepper a J. J. Leigh). Škoda. Osobné hodnotenie: 67% (**) ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Jo, jo. Netfilcku se to natáčí. Pobere prachy za členství, a natáčí z devadesáti procent tyhle kraviny. Jak si pamatuju, produkční společnost Carolco, která mojí maličkosti poskytla v devadesátejch letech spoustu zábavy, krachla na jediným filmu. A to na Harlinovic Ostrově hrdlořezů.To už by Netfilck byl v pánu asi stokrát. Tohle by v kině Sevastopol navštívilo svý doby pět a půl člověka, a to hned první den. Ten film nemá jedinou dobrou postavu. Příběh je kostrbatej, stejně jako herecký výkony. Hudba debilní. Prostě všechno na hovno. 10%. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně v knihovně lze spatřit knihy s červenou nálepkou javorového listu, které značí kanadského autora. (Untentrauer)
  • Poté, co člověk spatří příslušníky pobřežní stráže USA, leží na příjezdové cestě mrtvý voják. Na přední části uniformy má připevněnou nášivku s americkou vlajkou, ale umístěnou obráceně. (Johnny.ARN)
  • Na začátku filmu se Noah (Lucius Hoyos) dívá na noční oblohu a všímá si mnoha padajících hvězd. Jill (Gina Rodriguez) však tvrdí, že jsou to ve skutečnosti satelity, které se snášejí k Zemi. Jill by pouhým okem nemohla v žádném případě rozeznat rozdíl. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama