Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Manželka mu zemřela a on se snaží zjistit proč. Jenže při hledání pravdy se sám zamotá do sítě nebezpečných tajností a intrik, která se táhne od New Yorku až po Tel Aviv. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (43)

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Špionážní akční drama, téma, který mě vždycky bavilo. Spousta akce, která je natočená dost dobře. Zároveň taky ale i dost naivních momentů, který by se normálně nikdy nestaly. Hlavní hrdina mi vůbec nepřirostl k srdci, hodil by se spíš na roli teroristy, i tak ale celkově dobrá pokoukaná a s případným pokračováním nemám vůbec problém - 70%. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Je to od tvůrců Faudy, ale je hloupost od toho očekávat Faudu. Seriál je hodně dobrý a dokáže pěkně upoutat. Má to ale jednu podmínku. První dvě epizody se musí vydržet. Je to takové zbytečné natahování hned na začátku. A nesedí mi tam, jak Lior Raz bloumá a pofňukává, coby bývalý mariňák a žoldák. Třetí část začíná konečně zabírat, čtyřka jede a poslední čtyři se musí na jeden zátah. Tady už je to starý Raz, který sejme každého málem na potkání. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K par castiam som sa vyjadril po ich vzhladnuti. Inak sa vsak jedna o mierne nadpriemerny spionazny thriller so silne uletenym scenarom a takymi vztahovymi twistami, ze im pozorny divak jednoducho nemoze verit na prvu. Myslim, ze si po tomto dam tak ospevovanu Faudu a presvedcim sa, ci scenar Hit and Run nalinkovala viac-menej USA strana, alebo ta izraelska. :) Hoci je jasne, ze to odklepli jedni i druhi. I tak odporucam, je to vcelku zabavne a odsypa to. 60% Ak ste vsak "analyticky divak" ruky prec. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Ohromně mě to bavilo, až jsem si říkal, jestli si nedám neherce Liora Raze do své herecké TOP10 (ještě s tím nakonec počkám). Úžasně napsaná věc, jenom to samotný finále balancovalo na hraně trapnosti, ale ustáli to. Těším se na druhou řadu, rozhodně si ji nenechám ujít. James Bond, Jason Bourne, Segev Azulai… ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Prvé dve tretiny seriálu dosť nuda, zvyšok sa mi páčil, bude to pokračovať, takže uvidíme. Ale celkovo také priemerné a dosť ma iritovalo, že tak tretina až polovica je odverklikovaná v tom chala chala jazyku a samozrejme takéto veci nebudú dabovať, veď na čo. Ale že židovky sú už aj černošky, tak to ma prekvapilo najviac. ()

Zajímavosti (1)

  • Příjmení hlavního hrdiny Azulai odkazuje na skutečnou přítelkyni Liora Raze, kterou zavraždil palestinský terorista. (single)

Reklama

Reklama