Reklama

Reklama

Sweet Tooth: Chlapec s parožím

(seriál)
  • USA Sweet Tooth
Trailer 2
USA, (2021–2024), 20 h 12 min (Minutáž: 38–58 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Svět zpustoší obří katastrofa a Gus, napůl jelen a napůl chlapec, se přidá k partě lidí a hybridních dětí, která hledá odpovědi na svoje otázky. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (66)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Zlí, chamtiví povětšinou bílí lidé zničili planetu. Příroda se naštvala a seslala na lidstvo smrtící virus H5G9 - Třes a hybridy. Nebo to bylo jinak? Chvílemi se to tváří jako rodinné fantasy, chvílemi jako postapokalyptická vize. Má to být snad paralela k naší současné situaci? Tato rozháranost děje vede k tomu, že to není ani pro děti ani pro dospělé. Dětem se bude líbit přátelství jelínka Guse a černého obra, ale zbytek je asi bavit nebude. Navíc rozuzlení chybí, čili vše bude pokračovat. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O Mlsounovi jsem prakticky nic nevěděl a o to větší bylo moje překvapení, když jsem místo fantasy pohádky dostal regulérní, postapo říznuté fantasy prvky, které napíná a občas se nebojí přitvrdit. Seriál mě vtáhnul atmosférou i zajímavými postavami a všech 8 dílů jsem slupnul za jeden den a otevřený konec mě naštval a zároveň naladil na další sérii. Snad na tom bude kvalitativně stejně jako byla ta první. Příjemné překvapení. ** Druhá série bohužel výrazně slabší. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Celé to stojí na sympatickém obsazení a originálním námětu. Hybridy jsou skvěle propracovaní a divák se v každém díle těší na dalšího, už ze zvědavosti. Příběh nic extra originálního, ale s s Gusem nejde úplně necítit, tak mu fandíme a jdeme s ním. Za mě super nápad, pohodový odpolední relax a už se těším na další řadu! ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

1. séria: Milé prekvapenie. Dobrodružné, milé, zábavné, pútavé, zaujimavé pozadie príbehu, v dnešnej dobe až príliš aktuálne. Prvá séria to naštartovala výborne,  tak hádam sa druhá séria natočí skoro. Hlavná postava je veľmi sympatická a výborne zahraná, a spolu s dvoma ďalšími spoločníkmi majú tú správnu chémiu. Príbehy všetkých "rodin" boli dobré a vyrované a som zvedavý,  ako sa ich osudy ešte poprepletajú. Len dúfam, že z toho nebude seriál o deťoch pre deti. 2. séria: Prišla podľa mňa celkom neskoro, pretože ma osudy jednotlivých hrdinov vôbec nezaujímali a nezaujímal ma už ani ten príbeh. Navyše  to bolo miestami prešľapovanie na mieste a také nijaké, pritom nie zlé. ()

Gurtha 

všechny recenze uživatele

První dva díly naprostá slast - po příběhové i vizuální stránce.  Pak se ale děj misto rozplétání začal cuchat a objevování neznámého se proměnilo v bežnou brutalitu - zde ještě umocněnou tím, že se jedná o děti - není zde sice nic explicitního, ale myšlenka úplně stačí. Navíc mě zklamalo, že příběh není ani zdánlivě uzavřen, měl totiž potenciál, který zabil zbytečným natahováním a objevováním stále nových postav. Přidávám hvězdičku za vizuál a spoustu nápadů, které dělají "postapo" svět barevnějším a humornejším než je zvykem. ()

Galerie (249)

Zajímavosti (2)

  • I když seriál vypadá jako reakce Netflixu na pandemii covid-19, tak komiks od Jeffa Lemira, který byl předlohou pro seriál, byl vydán už v roce 2009, scénář začal vznikat v roce 2016, natáčení začalo v roce 2019 a pilotní díl byl dokončen před nástupem pandemie. Ta natáčení přerušila. Premiéra seriálu proto byla až 2 roky po začátku natáčení. (Antro)
  • Přezdívka hlavní postavy Sweet Tooth znamená v češtině něco jako „mlsoun“ a Gus (Christian Convery) ji dostal proto, že mu chutná sirup. (raininface)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama