Reklama

Reklama

Inside

Krátkometrážní / Psychologický
USA, 2002, 5 min

Obsahy(1)

Psychologický krátkometrážní film, který nám v pár minutách ukazuje, jak se asi cítí rozpolcená osoba. Je vidět, že člověk může mít i deset různých osobností a nikdy si nejste jisti, kdo je vlastně reálný... (ČSFD)

Recenze (58)

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších psychologických krátkometrážních snímků, který jsem viděla. Nejlepší je nečekaný závěr s paní doktorkou a je až obdivuhodné, že tak hluboký film se vejde pouze do pěti minut. To je opravdu umění. A jestli to takhle opravdu je u paranoidních schizofreniků, tak nevím. Je to horší, než jsem si myslela ;-). Tohle mě opravdu zajímá, nejsložitější je přesvědčit takového člověka, že potřebuje pomoct... ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť mě to nenadchlo, bylo to útrpné a nepříjemné a psychologický film, leč krátkometrážní, si představuji jinak. Závěr sice příběhu přidal o 50% zajímavosti, předchozí scény nikoliv. Nevím, co na tom ostatní diváci vidí. Jako vždy je nápad dobrý, ale tady nepříliš dobře zpracovaný. Za mě tři hvězdičky. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* spíš mně tento kraťas připomíná psychologickou studii člověka s rozpolcenou osobností, nemá totiž moc příběh a je to jen takový útržek z něčeho většího. Nápad a zpracování je však na důstojné úrovni, tak jen tak pro zajímavost je to fajn. [ PŘÍBĚH: X /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Zajímavě pojatá cesta do hlavy obyvatele Arkhamské věznice. Člověk ani nemusí být nějaká zřejmá rozpolcená osobnost. Někdy si sám takový člověk říká, kolik osobností v něm na danou situaci vůbec přebývá, kolikrát je ten svalnatý křikloun mr. Propper a kolikrát ta smířlivá "talk lady", nebo malá ufňukaná holčička, excentrický kretén, pařmen, vtipálek, mlsný kocour, mudrující důchodce nebo jen... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama