Reklama

Reklama

Inside

Krátkometrážní / Psychologický
USA, 2002, 5 min

Obsahy(1)

Psychologický krátkometrážní film, který nám v pár minutách ukazuje, jak se asi cítí rozpolcená osoba. Je vidět, že člověk může mít i deset různých osobností a nikdy si nejste jisti, kdo je vlastně reálný... (ČSFD)

Recenze (58)

Mo. 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad vtěsnaný na velikost několika minut, zabalený v precizně ztvárněné atmosféře (zvláštní pochvalu si zaslouží zvuk), servírovaný bez kompromisů a s opravdu šťavnatou třešničou na závěr. Herecké obsazení celkově a výkon hlavního hrdiny obzvlášť prostě nemá chybu. Ve srovnání s většinou dvouhodinových filmů o schyzofrenicích tenhle kraťas jednoznačně vede a dokázal vystihnout vše podstatné. Výtečně zpracované dílko. ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Prečo strhávať body perfektne natočenému a ešte lepšie vymyslenému filmu za to, že to nie je film, ale "iba" kraťas" ? Do topky, kde by zavadzal popri ostatných nemála filmov, čo tam dle mýho nemajú čo hľadať, sa nedostane, tak mu prajem najvyšší rating! Môj osobný favorit. A ďakujem : qaywsxedc89 za skvelý tip! ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Zajímavě pojatá cesta do hlavy obyvatele Arkhamské věznice. Člověk ani nemusí být nějaká zřejmá rozpolcená osobnost. Někdy si sám takový člověk říká, kolik osobností v něm na danou situaci vůbec přebývá, kolikrát je ten svalnatý křikloun mr. Propper a kolikrát ta smířlivá "talk lady", nebo malá ufňukaná holčička, excentrický kretén, pařmen, vtipálek, mlsný kocour, mudrující důchodce nebo jen... ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť mě to nenadchlo, bylo to útrpné a nepříjemné a psychologický film, leč krátkometrážní, si představuji jinak. Závěr sice příběhu přidal o 50% zajímavosti, předchozí scény nikoliv. Nevím, co na tom ostatní diváci vidí. Jako vždy je nápad dobrý, ale tady nepříliš dobře zpracovaný. Za mě tři hvězdičky. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama