Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po řadě zklamání na Tinderu potká Sophie zdánlivě dokonalého kluka. (Disney+)

Recenze (16)

Pat_rick_fan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pripravil som sa na najhoršie, takže nakoniec nie som vôbec sklamaný. HIMYM je môj najobľúbenejší seriál, s ktorým som strávil krásne roky medzi 15 až 21, takže čokoľvek čo mi ho pripomenie automaticky zabrnká na srdce. Kim Cattrall radšej nekomentujem, ale pozitíva to má, najmä rukopis režisérky Pam Fryman a naivnú romantiku a atmosféru miestami naozaj podobnú svojmu kultovému staršiemu bratovi. Humor tiež nie je až tak zlý, obával som sa strašného tlačenia na pílu a trápností, ale je to také milé. A to je zároveň aj problém. Himym bol skvelý vďaka tomu že vedel byť na hrane, skvele vypointovaný, sem tam meta (before it was cool) a (láskavo) nekorektný a excentrický. Toto tu je fakt vykastrovaná verzia, ktorá ide na istotu, miestami dosť generické. Ku konci sa ale objavil náznak iskry, pre mňa nečakaný presah na originál (byt) a teda pokračujem s ďalšími epizódami. Ak sa v nich ale neobjaví nejaká pôvodná postava ako cameo, tak sa naštvem. ()

scarfacer 

všechny recenze uživatele

Okopcenej koncept s totalne nezajimavyma,osklivyma,tlustyma,genderove,rasove a sexualne vyvazenyma postavama,kde nejvetsi mindblow a tahak je to,ze na na konci epizody vlezou do bytu z HIMYM?? WTF? Aspon jedna hvezda za toho british royal family guy,pac mel dobrej prizvuk a pravdu v tom,ze NY vypada fakt hnusne...jinak taky nic moc... ()

Reklama

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně slabý a to nemyslím jen v porovnání s HIMYM. A ani tvůrci asi nemají moc víru v seriál, protože i umělého smíchu je tam hodně málo, což je na sitcom, co říct. Vtipných momentů by člověk na jedný ruce spočítal a díl tak nemá, co nabídnout. Už před puštěním dílu mi bylo jasné, že jediná šance seriálu by byli dobří herci jako v HIMYM představitelé Barneyho a Marshalla. Bohužel tady nikdo takový není. Možná jediný, kdo trochu pobavil byl ten Brit (ale taky nic moc), ostatní vůbec. ()

Keks 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle hodnocení a komentářů jsem se trochu bál ale já jsem spokojen. Důležitá věc je ale to, že to není HIMYM a nikdy to HIMYM nebude. HIMYM je moje láska a nic ho nenahradí. V něčem jsem tam s HIMYMem viděl podobu ale aby jste si to maximálně užili, nesmíte to moc srovnávat. Většina postav jsou z těchto prvních 24 minut příjemné a jsou i jiné než byly hlavní postavy HIMYM. Jsem prostě rád že to jen nevykrádají. Jako vtipy byly slabší ale je to pořád jen první díl takže nemůžu zatím nic moc soudit. No...uvidíme ()

BaT_M 

všechny recenze uživatele

Úplnej odpad to zatím není, uvidíme co přijde dál. Seriál samozřejmě splňuje dnešní family friendly aka všechny rasy a gendery co jsou, netvrdím, že je to špatně, ale přijde mi, že je to tam na sílu. Hlavní postavy zatím neutrální, vtipnost první epizoda moc nepobrala. Nejspíš bych doporučil pro větší užití seriálu neporovnávat to s HYMIM, ale pokud jste milovník HYMIMu (jako já) tak to s tím prostě porovnávat budete. 40%. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Na začátku závěrečných titulků se objeví vzpomínka na Boba Sageta, který v původním seriálu Jak jsem poznal vaši matku (od r. 2005) ztvárnil vypravěče Teda. Zemřel pár dní před premiérou této epizody. (SONY_)

Reklama

Reklama