Reklama

Reklama

VOD (1)

Pět přátel cestuje v karavanu, aby dosáhli společného cíle. Začíná se stmívat a aby se vyhnuli mrtvé zvířecí zdechlině, náhle narazí do stromu. Když přijdou k vědomí, ocitnou se uprostřed ničeho. Cesta, po které jeli, zmizela a je tu jen hustý, neproniknutelný les a dřevěný dům uprostřed mýtiny, který, jak zjistí, je domovem kultu, z něhož mrazí v zádech. (JasonCZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Tak to je mazec. Pro mě zatím aspirant na horor roku. Partička lidí cestuje v karavanu. Během jízdy lesem se jim stane nehoda. Všichni se posléze, i s autem, probudí na jiném, neznám místě. Po chvíli zjistí, že ono místo obestírá tajemná legenda a show tak může začít. Co je však na tomto snímku nejzajímavější je to, že se odkazuje na několik známých hororů a v určitých scénách si může člověk něco připomenout. Hudba a prostředí - Čarodejnice. Nehoda na silnici a vrakoviště aut - Pach krve. Vrácení se na stejné místo - Blair Witch. Sláma - Wicker man. Siréna - Silent Hill. Obecenstvo - Slunovrat. Brokovnice a dívka - Mučedníci. Asi by se ještě něco našlo ale vzpomněl jsem si na tyhle. Někdo si hned řekne, že je to všechno jen nějaká kopírka či vykořistění. Jenže všechno není na první pohled jasné jak se může zdát a má to své opodstanění. Na to si však člověk musí počkat na poslední minuty. No a konec je suprový. Tady prostě není o čem, plný počet bodů. Poprvé v životě, co mě Netflix kurevsky překvapil. Jen tak dál. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Mám slabosť pre horory zamerané na kulty a táto talianska novinka mi pomerne sadla. Je pravda, že nebola konzistentná a v rámci objasnenia sektárskeho sprisahania mohla ísť viac do hĺbky, ale nevadí. Dobre som sa bavil, užil som si skvelú atmosféru a viac-menej ma sklamal len len neúplný záver, pri ktorom som nevedel, čo si myslieť. P.S. masky a desivá chatka bola famózna. ()

Reklama

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Na začátku to vypadá jako opravdu klasický horor. Čekáte, že se parta děcek ztratí na dovolené, kde je postupně bude mučit banda úchylů. Ono to tak vlastně je, ale „klasicky“ přišlo velké zklamání, že se vše odehrává za kamerou. Nejde vidět nic. Smůla. Od poloviny filmu je to pro mě zklamání. Přitom natočené to je vážně dobře. Taky to podle mě zkazil závěr. Kde už to vypadá spíš komicky a působilo to jako nějaká parodie na tarantinovky. Jako má to být urychlená cesta z hororového žánru do jiného, ale na mě to nezapůsobilo. Alespoň má ta jedna holčina pěknou prdel. 50/100 ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Klasický Horor si osobně představuji trochu jinak, ale sice jako jo, dobrý. Občas jsem v tom viděl jiný Horor - Evil Dead (sirény, červené světlo), Wrong Turn (Les, vrakovistě), Midsommar (komunita, chata, atmosféra), ale nemám to za zlé. Byl jsem celou dobu v napětí, atmosféra výborná, obsazení bylo v pohodě (blondýnka byla hodně fájn) a krásnou Matyldu z krvavé Rape and Revenge pecky Pomsta (2017) bych ani nepoznal !! Podle komentářů, jsem neměl očekávat Gore a krev, ale nakonec mi bohatě stačilo to, co jsem viděl, v podstatě všechny ty smrti jsou tu nepříjemné a zlé. Finále sice trošku padlé na hlavu (film), ale jinak jsem celkem spokojený, mně se to líbilo, někdy dám opáčko. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Laciná kopie v laciné kopii.. Obytný vůz závodící s ďáblem pod dohledem hor, palice způsobující miseryi dolních končetin, sirény z hornických městeček, hostiny na čerstvém vzduchu na oslavu slunovratu.., to je jen část přiznaných inspirací, které měly diváka vlákat do pasti. Jenže když namazaná olejem sociálního přesahu scvakla, měl jsem pocit, že si ze mě dělají něco, co tvarem připomíná střešní okno toho domku na paloučku u lesa. To ti 2+1 režiséři nevědí, koho v klasickém hororu dostává špekoun s červenými rukávky k díře v plotu? A nebo vědí a já jsem stronzo.. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen v Římě a v Lese stínů (Foresta Umbra) v národním parku Gargano. (ČSFD)
  • Při hromadné hostině si lze všimnout, jak většina strávníků pouze předstírá, že jí a pije. (Maraboy)

Reklama

Reklama