Reklama

Reklama

Obsahy(1)

CIA je Langdonovi a Katherine v patách. Mal’akh požaduje, aby se dvojice rozdělila, ti se obrátí na policistu Nuňeze s žádostí o pomoc. (Televize Seznam)

Recenze (4)

meda2016 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Počáteční očekávání v e01 a e02 bylo průměrně naplněno. Postupně se ukazuje, že seriál není pravým formátem pro příběh jedné útlé knížky. Třetí epizoda už trpí na potřebu nastavovat tajemství a symboly jako kaši nad únosnou mez. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Robo musí na Malakovu žiadosť opustiť Kat, urobí to tak však ale až po dôraznom napomenutí v podobe podrezanej asistentky. Smrť Petrovho syna Zachariho naberá úplne iný rozmer. Robo sa musí spojiť so CIA aby vôbec niečo dokázal. Prevedenie: Konečne seriál naberá kontúry toho čo by som od neho očakával ale zatiaľ vo veľmi malom množstve. Celkom ma zaujíma kam sa to celé poberie ale tí Slobodomurári to hrajú celkom tvrdo. 47% ()

Reklama

GameboyNES odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

očividně scénáristé knížku nečetli, jinak by nemohli napsat takovouhle blbost. Tuna zbytečných postav, zápletek, idiotismu a kreténismu. Asi budu mít velký problém tuhle blbost dokoukat, jestli vůbec... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama