Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trevante se obává nejhoršího, ale díky lokátoru získá naději. Micuki si najde spojence tam, kde by to nečekala. (Apple TV+)

Recenze (6)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všetky (štyri) dejové línie pôsobia v tejto epizóde naliehavejšie ako naposledy, sú napínavejšie a aj pnutie medzi postavami funguje lepšie. Samozrejme, pravdepodobnosť prežitia pádu autobusu do rokliny je určite menšia, než 95%, ale zase kto môže vopred určiť, či sa táto náhoda, či skôr zázrak, na konci nejakým spôsobom neobjasní. Tentokrát ma najviac bavila línia "Pán múch", s ktorou je spätý aj názov epizódy. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže nezáživná slide-show 4 přiběhových linek pokračuje. Řeší se cokoliv jiného jen ne jakákoliv sci-fi tematika (a poslední minuta celé epizody to nezachrání). Debilní neurotická tlamička pořad jen řve (a chová se jak kretén). Tlupa UK harantů je protivná čím dál víc. Fňukáni homo-pipky díky tomu, že je mimo JASA nudí tedy extra fest a grupa Iránců? Jako sakra proč Luke odešel? Tohle veledílo je vrchol trapnosti. ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Člověka to nutí se smiřovat, protože očekávám neočekávané ve scifi a je to tak hezky točené, bohužel už i na mne ´´fandu jakékoliv scifi vděčný´´ musím uznat přílišnou rozvleklost některých linek. Školní autobus v rokli je celkem zbytečné fiasko. Nejen, že by zřejmě po nehodě nikdo nepřežil, celá třída se neustále nechává šikanovat a urážet od arogantního idiota, že by mu i holka rozbila hubu. Nový král není schopný jednu mu ubalit. Linka s šerifem na odchodu do důchodu zmizela. chjo ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vazne v dnesnej dobe este existuju dospeli 25+ ludia, ktori nepouzivaju ziaden prvok pre lock-ovanie svojho telefonu? "Nepodrzanie" kolegom, ktore sa stalo japonskej technicke Mitsuki sa od kolegu dostalo i mne, ked bol priposraty verejne povedat svoj suhlas pred ostatnymi, hoci pspbme mi ho predtym dal. Je to mimoriadne hnusny pocit a clovek spozna dalsiu hnusnu ludsku vlastnost. Ak su deti v takej rokline, myslim, ze padom do nej by ho realne prezil mach 1-2ja z nich. Priemer. Ale zaver u otca mrtvej astronautky to k zaveru opat vytiahne. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nedivím se rozladěnosti mnohých diváků. Jmenuje se to Invaze a přesto se děje všechno možné, jen ne sci-fi. Myslel jsem si, že tvůrci chtějí pořádně vykreslit postavy skrze které budou vyprávět, ale tohle je už moc. I na mě. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama