Reklama

Reklama

Království zombie: Ashin ze severu

  • Jižní Korea 킹덤 외전: 아신 (více)
Jižní Korea, 2021, 92 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Tragédie, zrada a záhadný objev přiživují pomstu mladé ženy za ztrátu jejího kmene a rodiny v této speciální epizodě seriálu Kingdom. (mikki089)

Recenze (63)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Čakanie na tretiu sériu je naozaj zdĺhavé, tak nám netflix pripravil predstavenie neznámej dievčiny z konca druhej série. Nemôžem však povedať, že by som bol zato rád nakoľko ma tento film veľmi nechytil. Prvá hodina ma proste nudila, nezáživné, nesympatickí herci, žiadna akcia. Áno, v kingdeome sú tiež prvé dve časti podané skôr príbehovo, ale tam ten príbeh baví a potom dostaneme extrémny masaker. Tuto dostaneme zo zombíkov len naozaj málinko. V poslednej pol hodine sa to síce rozbehne, ale nemá to tie správne grády. Ashin som čakal ako kladnú postavu, takže aspoň týmto som prekvapený a som zvedavý čo predvedie v seriáli, potenciál rozhodne má. Tí ktorí nevideli seriál, rozhodne nepozerať... na 90% sa budete nudiť a nepoberiete súvislosti. Ja mám seriál ohromne rád, tuto však nemôžem inak ako za 2*. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý prequel k tomuto seriálu. Odehrává se pár let před v úplně jin oblasti a zaměřuje se na jiné postavy. Hlavní je Ashin, která se zničení své vesnice rozhodne vzít zodpovědnost do vlastních rukou a potrestat vrahy své rodiny. K tomu ji pomůže i ona fialová květina. Ze začátku se toho moc neděje a vše se točí kolem tygra. Na konci ale uvidíme klasickou zombie akci. Sice to hezky seriál rozšiřuje, ale rozhodně nám to neodpovědělo na vše. Třeba se ještě něčeho dočkáme. "Přinesla jsem vám hostinu." ()

Reklama

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Nelítostná Ashin a její cesta za pomstou. Tento origin se povedl, stejně jako seriál si zachovává svoji kvalitu a co funguje právě v seriálu (napětí, akce, svět), tak funguje i zde. Radši bych ale dal přednost nové sérii než jednotlivému filmu a jelikož má být další film ze světa Kingdom, tak si na další sérii zřejmě počkáme ještě dlouho. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Klasický road revenge twist na původní seriál Kingdom,který sám o sobě je skvělý. Ve filmové verzi už to tak úplně nefunguje, celou dobu jsem měl pocit že téma i zápletka tu hodinu a půl dotahují na sílu jako já dnes posledních 10km na kole, což bylo přesně o 10km víc, než by mi bylo příjemné. A tak je to i s Ashin ze severu. Není to špatný, jsou tma části, co si musí člověk vyloženě protrpět a "sladké finále" tak už moc sladce nechutná. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zatímco seriál šlape jedna báseň,tahle speciální epizoda s tím má trochu problém a dobrou hodinu sledujeme klasické korejské historické drama,které propojení se seriálem moc nenazančuje (snad jen ten zombie tygr a zombie srnka) a navíc je to chvílemi trochu nuda.Pořádně se vše rozjede až v poslední třetině a i když to pořád nedosáhne úrovně seriálu,dojem je rozhoně lepší.Aishin je správná drsňačka a za sebe oceňuji,že když už nic,tak nám tahle epizoda ukázala "zrod" nákazy...65% ()

Zajímavosti (2)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama