Reklama

Reklama

VOD (1)

Někdo to svinstvo uklidit musí. Černá komedie z produkce Quentina Tarantina o netradiční agentuře, která se specializuje na úklid po brutálních zločinech. V příběhu plném originality a atmosféry v roli nebojácné uklízečky Gabriely uvidíte Angelu Jones. (oficiální text distributora)

Recenze (49)

dopita 

všechny recenze uživatele

Zápletka filmu je věru originální. Gabriela je hodně divná holka když ji fascinují vraždy, krev a za velmi důležité považuje, jaký je rozdíl mezi vrahem sériovým a masovým. A tak je pro ní splněním snu, když ji zaměstnají ve firmě, která se specializuje na úklid na místech vražd. Za kamarádku bych ji nechtěl ani za nic, když ji baví (a co já vim, možná i vzrušuje) patlat se ve sražené lidské krvi. A co čert nechtěl, po městě se potuluje jeden výstavní magor, kterej ženy rozseká na hadry a pak jim ještě ušmikne hlavu. No a jelikož pro Gabrielu je nejzásadnější otázka ve vesmíru to, jestli čerstvě uříznutá hlava ještě stihne promluvit, než uplně skape, je nabíledni, že se tihle dva musí setkat. Scénář je pěkně ujetej, bohužel režisér to pojal tak nějak nudně, což je velká škoda, bže potenciál tady byl. Herecká účast Kelly Prestonové je zbytečná a co se týče hereckýho výkonu Quentina Tarantina a Georgea Clooneyoho – takhle bych to zahrál taky :-) ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Úplně ulítlá a úchylná komedie o masových vrazích... Ale i přes svůj námět je celkové vyznění, dá se říci, romantické a komedie je vcelku vkusná. Je to postmoderní filmový tvar poskytující docela velkou míru filmové zábavy... (oproti upoceným béčkovým americkým hororům neměli tvůrci onu nutkavou potřebu ukázat divákovi každý sebemenší detail věcí, o kterých se v Krvavé romanci naštěstí spíše jen hovoří a naznačuje se...) ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Pekne uletená čierna komédia, ktorá však podľa mňa naplno nevyužila svoj potenciál a rozhodne mohla byť vtipnejšia. Ja som sa tiež bavil len priemerne, ale hlavné je, že film nenudí a mne sa naň dobre pozeralo. Je v tom krv, čo nezaškodí, ale hlavne som chcel opäť vidieť temperamentnú Esmeraldu z Pulp Fiction. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Film, který vás donutí přemýšlet o tom, jestli může čerstvě useknutá hlava mluvit a možná vám na to i odpoví. Film, který si mě udržel až do závěrečných titulků díky spanilé, dětinské a možná až příliš švihlé Gabriele, jejíž zápal pro vraždy mě na jednu stranu skoro děsí, ale na tu druhou si říkám, každej z nás má v sobě nějakou úchylku a mít já pro tu svou takový zápal jako ona, tak..., no raději nic. Méně je někdy více, což se tu vyplatilo, jednoduše udělaný film se slušným obsazením a třešničkou na dortu v podání vraždících bratrů Tarantino-clooneyových. 50%, v tomto případě ale hodně milých. ()

blitzer 

všechny recenze uživatele

Parádní, naprosto ujetej, ale originální snímek se skvělou hlavní představitelkou. Gabriela byla neuvěřitelně sympatická a ten její milej kukuč mi připomínal roztomilý štěnátko. Za celou téměř hodinu a půl se toho sice moc nestalo, ale i tak jsem se nenudil ani vteřinu. V neposlední řadě musím vyzdvihnout hudbu, která zvlášť ve spojení se závěrečným nožovým tancem byla luxusní. PS: A přece mluví... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama