Reklama

Reklama

VOD (1)

Někdo to svinstvo uklidit musí. Černá komedie z produkce Quentina Tarantina o netradiční agentuře, která se specializuje na úklid po brutálních zločinech. V příběhu plném originality a atmosféry v roli nebojácné uklízečky Gabriely uvidíte Angelu Jones. (oficiální text distributora)

Recenze (49)

Garch 

všechny recenze uživatele

Je to "Tarantinovka" s výbornou Angelou Jonesovou. Naprostým vrcholem je její "tanec smrti". .PS: Vzpomněl jsem si uklízečku Gabrielu po nedávném restauračním masakru. Kdo v Česku uklízí místa krvavých událostí? To přijde policajt za pozůstalými a řekne: "tak, my jsme hotoví, nafoceno máme, už tam můžete." (?) - Aktualizace - vyjádření policie: (Zlínský kraj - Mohlo by se zdát, že úklid místa činu po vraždě je záležitostí policie, ale není tomu tak. Podle krajské policejní mluvčí Jany Macalíkové zajišťuje tento druh úklidu přímo majitel nemovitosti, kde se vražda odehrála.) ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Nudná ujetina, kterou Vás provede nádherná Angela Jones a pohledný Willian Baldwin, kteří se pro mě bohužel setkají až v závěru.. Ten se ale rázem stane hřebem večera a jediným důvodem, proč film není zapomenutelný.. Škoda, že režisér nedokázal tak skělou myšlenku více prodat a skvělý konec to už bohužel nezachrání... ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Produkce : Quentin Tarantino. Film začíná v Kolumbii v létě roku 1997. CITÁT - Čtyřnásobný vrah říká, že to přehnal......... Úklid míst po krvavých vraždách je zajímavé zaměstnání pro ženu. Síla. CITÁT - Blíží se sezóna, potřebuju uklízečky....... Gabriela (Angela Jones) si nejen vystřihuje obrázky vražd z novin, ale její koníček jí právě dovedl až k uklízací firmě, která uklízí místa zločinů. Když mi ve filmu někdo zabije chlapa, jsem v pohodě, ale když někdo začne zabíjet hezké ženy, moc mu nefandím, vlastně mu nefandím vůbec. Tohle je právě ten druh filmu, ale.... ZAJÍMAVOST - Okolo 31 minuty je v televizním pořadu Miami D.O.A. o masových vrazích, na který ve filmu koukají, použita fotografie bratrů Geckových. Na fotografii je Quentin Tarantino a George Clooney z filmu Od soumraku do úsvitu. Zpět ke Gabriele. Má svou práci ráda hned od samého začátku, ale začala se moc angažovat ve vraždách tak zvaného Miamského řezníka. CITÁT - Je to sice hrozný, ale vzrušující......... A nakonec si i zatancuje nádherný tanec z nožem - nádherná scéna. CITÁT - Gabrielo.....Gabrielo........ Pěkná hudba, pěkný příběh, pěkný (morbidní) konec. Vydržte titulky, ještě něco uslyšíte i uvidíte. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Zápletka filmu je věru originální. Gabriela je hodně divná holka když ji fascinují vraždy, krev a za velmi důležité považuje, jaký je rozdíl mezi vrahem sériovým a masovým. A tak je pro ní splněním snu, když ji zaměstnají ve firmě, která se specializuje na úklid na místech vražd. Za kamarádku bych ji nechtěl ani za nic, když ji baví (a co já vim, možná i vzrušuje) patlat se ve sražené lidské krvi. A co čert nechtěl, po městě se potuluje jeden výstavní magor, kterej ženy rozseká na hadry a pak jim ještě ušmikne hlavu. No a jelikož pro Gabrielu je nejzásadnější otázka ve vesmíru to, jestli čerstvě uříznutá hlava ještě stihne promluvit, než uplně skape, je nabíledni, že se tihle dva musí setkat. Scénář je pěkně ujetej, bohužel režisér to pojal tak nějak nudně, což je velká škoda, bže potenciál tady byl. Herecká účast Kelly Prestonové je zbytečná a co se týče hereckýho výkonu Quentina Tarantina a Georgea Clooneyoho – takhle bych to zahrál taky :-) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Gabriela má tak trochu netradiční koníček. Vystřihuje si z novin články o vraždách. Není proto divu že ji zaujme práce v agentuře která se specializuje na úklid míst po vraždách. Samotnej příběh je prostej a nedá se ani říct, že by to bylo nějak extra vtipný. Na druhou stranu to ale ani nenudí a má to poměrně krátkou stopáž. Na konci bude zodpovězena i jedna ( hlavně pro Gabrielu ) " zásadní " otázka, kterou tady samozřejmě nebudu prozrazovat. Ve filmu najdete i odkaz na film From Dusk Till Dawn. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama