Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (141)

Sidonka 

všechny recenze uživatele

Z nostalgie. Akční thriller, brak, který mě přesto bavil, což se zas tak často nestává. Již jsem dlouho neviděla, tak je to ode mě jen takové zamávání v mlze polozapomenutí. Tehdy v devadesátkách mi to na akční film přišlo celkem zamilované a milé, těžko říct, co by to se mnou udělalo teď. Podobnou, jen méně intenzivnější vzpomínku mám na Dvojitý zásah, jinak tenhle žánr fakt neberu. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

No tak tohle mě celej život unikalo a hle, konečně a určitě né špatně! Ty devadesátky byly prostě boží! Charismatický drsoňové, nějaká slušivá kočula společně s lechtivější scénkou, spousty výstřelů a výbuchů, ale hlavně JEDNA VELKÁ AKCE! A to mě baví a to se mi líbí. Hodně moc podobný Pomstě s Costnerem či třeba Útěku do Mexika s prvním Baldwinem. Cindy Crawford určitě hereckej potenciál měla a možná ho i mohla více využít. No co, alespoň tu máme svižný béčko jako prase! Jako hovado!! Jako štvanou zvěř!!! 75% ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to už docela dávno a kromě Crawfordový koz někde ve vlaku (což mi ale v té době přivodilo celkem silné šimrání v podbřišku – za to taky ta jedna hvězdička) si pamatuju akorát superdebilní scénu, kdy se Baldwin skryje před chlápky s termovizí tím, že si stoupne pod sprchu, ošplouchne se a běží dál, jenže oni už ho nevidí. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ešte som chodil do základnej školy, keď som to videl po prvýkrát. Už vtedy som si povedal, že to je typický B-ový film, ktorý by však mohol byť oveľa lepší. Samozrejme úspech filmu bolo založené na dvojici (extra dobre vypadajúcich) W. Baldwin a C. Crawford. Cindy obzvlášť vypadala veľmi sexi, čo na konci 90-tych rokoch „stačilo“. Dneska už určite nie. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele

Svižná zábavná pohádka s akčními prvky, která mě vždy bavila, dokonce i před pár lety, když film opakovali na nějaké nevýznamné TV stanici. V rámci oddechové zábavy, které je občas zapotřebí, jeden z nejlepších přímočarých béčkových, z uměleckého hlediska druhořadých filmů, které mají správné dramatické tempo, sexy podtext a patří mezi moje nenáročné srdcovky, které se dají vylovit v již postarších vodách 90.let :) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Cindy Crawford byla v roce 1995 za svou roli nominována na Zlatou malinu v kategoriích nejhorší herečka, nejhorší objev roku a společně s Williamem Baldwinem také v kategorii nejhorší filmový pár. (Terva)
  • Původní natáčení se mělo uskutečnit v San Francisku, ale když od projektu odstoupil Sylvester Stallone, produkce se přesunula do Miami. (Terva)
  • Hlavnú úlohu advokátky Kate McQueen mala stvárniť ryšavá Julianne Moore, nakoniec však rolu dostala Cindy Crawford. (Fabrinka)

Reklama

Reklama