Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (141)

tron 

všechny recenze uživatele

Tak toto Joelovi Silverovi nevyšlo. Ako štvaná zver stála 50 miliónov, ale na celom svete ich zarobila len trápnych 26. Ale to tak dopadne, ak si do tímu naverbujete modelku Cindy Crawford. Už titulkový beh ranným slnkom zaliatou plážou naznačuje, že slávny producent (Smrtonosné zbrane a aj pasce, 2x Predátor) nemieni prehajdákať možnosť a mieni jej telo ukazovať pri najbližšej príležitosti. Ak ju máte radi, prídete si na svoje (vrátane vlakovej erotiky). Mizernému režisérovi sa podarilo dať dokopy aspoň hŕstku fajn scén (termovidenie, automobilová naháňačka). Ale inak krvavo obstojne zvládnutú akciu podráža slabé zlo (KGB) a fakt, že William Baldwin je ako akčný hrdina ešte slabší, ako Christian Slater v Operácii Zlomený šíp. Vo vedľajšej úlohe zaujme nie ani tak protivná Salma Hayek, ale skôr Jenette Goldstein alias Vasquez z VOTRELCOV. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

No tak tohle mě celej život unikalo a hle, konečně a určitě né špatně! Ty devadesátky byly prostě boží! Charismatický drsoňové, nějaká slušivá kočula společně s lechtivější scénkou, spousty výstřelů a výbuchů, ale hlavně JEDNA VELKÁ AKCE! A to mě baví a to se mi líbí. Hodně moc podobný Pomstě s Costnerem či třeba Útěku do Mexika s prvním Baldwinem. Cindy Crawford určitě hereckej potenciál měla a možná ho i mohla více využít. No co, alespoň tu máme svižný béčko jako prase! Jako hovado!! Jako štvanou zvěř!!! 75% ()

Reklama

5150 

všechny recenze uživatele

Potenciál Cindy Crawford je výborně využitý a sympatický William Baldwin se k ní docela hodí. Navíc Salma Hayek (ve stejném roce se proslavila v rodriguezově filmu DESPERADO) v hezké mini roličce.. Akčních scén dostatek, několik zábavných momentů se také najde a díky svižné režii a příjemné stopáži, to na jedno zkouknutí docela pobaví. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to už docela dávno a kromě Crawfordový koz někde ve vlaku (což mi ale v té době přivodilo celkem silné šimrání v podbřišku – za to taky ta jedna hvězdička) si pamatuju akorát superdebilní scénu, kdy se Baldwin skryje před chlápky s termovizí tím, že si stoupne pod sprchu, ošplouchne se a běží dál, jenže oni už ho nevidí. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Viete ako sa hovorí policajtovi v obleku? Obžalovaný." Nízkorozpočtové akčné béčko z 80. rokov. Až nato, že v skutočnosti bol rozpočet poriadne premrštený a Silverovi zrejme ten brakový scenár ležal v šuflíku o 10 rokov dlhšie, než mal. Jednoducho film, ktorý "zaspal dobu", ale zároveň film, ktorý je tak príšerný, až je úžasný. 50 % ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Cindy Crawford byla v roce 1995 za svou roli nominována na Zlatou malinu v kategoriích nejhorší herečka, nejhorší objev roku a společně s Williamem Baldwinem také v kategorii nejhorší filmový pár. (Terva)
  • Hlavnú úlohu advokátky Kate McQueen mala stvárniť ryšavá Julianne Moore, nakoniec však rolu dostala Cindy Crawford. (Fabrinka)
  • Ve scéně v garážích, kdy dojde ke vraždě policisty, je v jednom ze záběrů vidět krev na okénku spolujezdce ještě dříve, než ke konfliktu dojde. (Ondrasss)

Reklama

Reklama