Reklama

Reklama

SuperStar 2021

(pořad)
  • Slovensko SuperStar 2021

Obsahy(1)

Televize Nova a Markíza se znovu spojí, aby během září roku 2021 divákům přinesly další ročník nejslavnější a nejúspěšnější hudební talentové soutěže. Chybět nebude ani osvědčená a oblíbená porota, která zazářila v minulé ročníku, a to ve složení – Leoš Mareš, Patricie Pagáčová, Pavol Habera, Monika Bagárová a Marián Čekovský. Diváci se opět mohou těšit na skvělou zábavu, soutěžící, kteří jim už v castingových kolech vyrazí dech svým talentem, ale i na ty, kteří je i porotu pobaví nebo rozesmějí svými výkony. Na obrazovkách budeme sledovat dramatickou cestu mladých lidí za vytouženým cílem – stát se úspěšnou a uznávanou SuperStar. Vítěze navíc čeká pohádková výhra v hodnotě 2 000 000 korun. (TV Nova)

(více)

Recenze (26)

Chudobka 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že tato pěvecká soutěž nějaké výsledky má - např. Aneta Langerová, Martin Chodúr -oba úspěšní. Pokud to může někomu pomoci v kariéře, smysl to má. Kdyby v porotě neseděla Pagáčová, dalo by se na to i dívat. Nechápu, co tam pohledává. Je úplně mimo. Z porotců je určitě nejlepší pan Čekovský - slušný, věcný, hudbě rozumí, umí promluvit. Ostatní raději nechci hodnotit - ačkoliv Leoš Mareš mi není nepříjemný. Ale stačí to? ()

Lisa

všechny recenze uživatele

Dobře, chcete dělat další superstár. Ale proboha, tak tam aspoň nedávejte zase Pagáčovou a Bagárovou.  Proč? Za co? Vždyť o tom nemaj ani šajn. Céčková herečka z Ulice a zpěvačka z reality šou, obě s déčkovou inteligencí a vyjadřovacími schopnostmi.  Habera a Mareš by si snad zasloužili kvalitnější  a duchaplnější spoluporotkyně. Oni dva už si něco odkroutili a mají určité zkušenosti. Proč to nezkusit trochu pozvednout a nedat tam někoho s osobností, kdo má k hudbě vztah a fakt tomu rozumí? Myslím, že by se to ve výsledku vyplatilo.  Co třeba Irglová, Dusilová, Radúza atd. atd. Ale ne nova nezklame. Nikdy nejde do risku, nikdy nejde s dobou. Nikdy nepřekvapí. Opět cílí na primitivní pudy, na diváky Ulice a Růžové zahrady a pokračuje v trestuhodném ničení vkusu českého diváka. ()

Reklama

fixaman 

všechny recenze uživatele

Tady už se jako šikanující nanynka nechová jen Patricie, ale i Monika. A rasistické komentáře má nově i dabér, který dělá voice over. Tenhle pořad potřebuje zásadně překopat. Dělat si legraci z postižených soutěžících nebylo v pořádku za časů Aničky Dajdou a není to rozhodně v pořádku dnes. Bohužel do pořadu se hlásí tak málo lidí, že kdyby měli ukazovat jen ty talentované, sestříhají sotva jednu castingovou epizodu, a proto si stále dělají legraci z intelektuálně slabších a považují to za zábavu. Co na tom, že v porotě nikdo pořádně zpívat neumí a nemají si tak na koho vyskakovat. Hlavní je ponižovat soutěžící, ne řešit muziku. Hnus. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Letos to vypadá na slušný a zajímavý ročník 🙏🥰👌👍🍀 31.10. Ach jo opět výborné zpěvačky dál nepustíte a některé lehce nadprůměrné a pro mě obyčejné tj. ničím nezajímavé kluky necháte projít!!!! ☹️😢🤔 7.11. Dnes se překvapivě téměř 100% shoduji s rozhodnutími poroty. 😉 21.11. No tak hlavně že P. Habera prohlásil v jednom z prvních dílů, že je letos velmi silný ročník skvělých zpěvaček a pak je připravíte o jedno místo! ☹️🤔 Myslím, že bylo unáhlené poslat někoho rovnou do finále ještě s tak primitivní písní. Holt každá soutěž má někoho, kdo je protěžován a nadhodnocen. Moji favoriti: Adam, Elizabeth a Marietta. ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele

Minulý rok som okúsil pár dielov, ale neľúbilo. Tentokrát som potreboval niečo na oddych, čisto aby som nejako vypol. Tak som vyskúšal znovu. Výsledok a moje dojmy sú totožné ako ročník dozadu. Akurát, že "nespeváci" v porote už sa čo to priučili a vedia zo seba vypudiť aj niečo k veci a nielen: "Jé, hezky vypadáš!" alebo "Moc si mi sympatická!"... Vydržal som nejak do prvého dielu vypadávačky s tým, že zopár castingových epizód som nevidel. 1 epizóda má hodinu štyridsať (priemerná stopáž celovečerného filmu), šak to sa reálne často nedá dopozerať. SuperStar sa u nás vysiela príliš dlhý čas a výrazne tomu rok čo rok dochádza para. The Voice ma fakt bavil. Myslím, že to je niečo, na čo by sa mali Markíza a Nova v nasledujúcom období viac zamerať a SuperStar na pár rokov vypustiť. Avšak biznis je biznis... ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama