Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina mladých lidí z České republiky a Slovenska si bude ve vile na Kanárských ostrovech nejen užívat slunce, moře a společných úkolů a her, ale pod dohledem televizních kamer hlavně hledat lásku svého života. A když se k tomu na konci přidá i pěkná výhra, je jasné, že bude o zábavu postaráno. Diváci v “přímém přenosu” sledují, jak se lidé zamilovávají se všemi vzestupy a pády, se všemi emocemi, které s sebou láska přináší. V každé epizodě jsou jejich vzájemné vztahy testovány, protože tomu, kdo není spárovaný nebo je spárovaný jen účelově, hrozí, že bude muset luxusní vilu opustit. Love Island je žhavá reality show plná zábavy, slunce, romantiky a hledání lásky v ráji! (TV Nova)

(více)

Recenze (154)

Nick321 odpad!

všechny recenze uživatele

Sledujme reality show, kde sličné čubky, chudé duchem avšak bohaté silikonem loví plážové krasavce taky chudé duchem, ale bohaté na "pekáče plné buchet" a všichni se tak nějak potírají opalovacím krémem, masážním gelem, teď se to tam všechno tře a páře mezi sebou, brácha jaksi zapomněl, že vjel i do ségry a o devět měsíců ejhle- narodila se dementní dvojčata. No zkrátka pořad, který nemůžete vynechat. To divákovi rozhodně přidá na intelektu. Opravdu nevidím důvod, proč by na toto měl... ne někdo normální, ale KDOKOLIV... koukat. ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že mě nic horšího než LIKE HOUSE tenhle rok už v televizi nepotká. Teď už vím, že jsem se mýlil. Love Island laťku sraček posunula zase o něco níže. Ono by to možná bylo koukatelné, ale to by tam nova nesměla nasadit bandu plastických primitivů, kteří jsou tak "vzhledově dokonalí" až jsou odporní. Moderátorka je taky vrchol nesympatičnosti, ale vlastně tam docela zapadá.. Vydržím ledacos, dokonce i u toho LIKE HOUSE jsem viděl všechny díly, ale na tohle vážně nemám. ()

Reklama

phil22 odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad má spoustu mezer a chyb, ale ta hlavní je příšerně nudná propagace na TV stanici. Více než 14X vidíme ubohou upoutávku na projekt který je sám o sobě propadákem. Jediný bonus je že se zde ukazuje úroveň TV Novi, obsadit soutěžící který vypadají jak z katalogu je problém, ale zakončit to přidáním účastníka černé pleti......to je ohromný průser. Ale co se dá čekat, když Prima má Like house tak Nova udělá něco horšího. ()

SeanLSD odpad!

všechny recenze uživatele

Ako evidentne ťažko postihnutý masochista som sa neudržal a musel som si jedno vydanie prehnať lebkou...  Na toto však je potrebná úplne nová kategória odpadu, proti tomuto sú ostatné reality show vlastne vysoko intelektuálna zábava. Na čo je OSTROV LÁSKY dobrý predovšetkým je posilňovanie zmyslu pre humor komentátorov - iba málokedy ich na ČSFD prečítam úplne všetky a môžem sa z toho až do samého konca od smiechu posrať. ()

DavidDizzer odpad!

všechny recenze uživatele

Je jedno, jestli uvidím verzi pro Slováky nebo pro Čechy, obojí je strašná s**čka. Chlapi tam jsou chlapi čistě jen z pohledu postavy, kterou musí mít samozřejmě všichni vysportovanou, vyrýsovanou a svalnatou. Pochopil jsem, že jde vlastně pouze o vzhled, protože nikdo s normální postavou, ne-li s postavou žádného atleta ale klidně i jak se říká medvěda, tam zkrátka neuvidíte. O to více pozorujete alespoň rozum, protože to je tak jediné, co tam lze vlastně hodnotit. Bohužel i tak mi to přijde, že tam jsou samí narcisové, s velmi vysokým sebevědomím, tedy že vědí, že jsou atraktivní a můžou mít každou slečnu, která je v okolí. Přijdou mi tedy v konečném výsledku méně "mužní", protože někdy je jejich přílišná péče hodně vidět, jedná se tedy spíše o metrosexuály, s dokonale souměrným a upraveným obočím, vlasy, vousy, zkrátka všechno perfektně vyladěné a dokonce i nabarvené. O grymasech přesvědčující mě o tom, že si o sobě hodně myslí opravdu dokazují, že umí zaujmout pouze atraktivitou. Neříkám, že tam měli dát i někoho ošklivého bez sexy postavy, ale když tam vidíte chlapy tak vyumělkované k dokonalosti, působí na mě spíše až nedokonale povýšeně a nemužsky. Ženy to samé, avšak tam se alespoň najde nějaká, která není "dokonalá" a je víceméně i přirozená, tedy žádné prodloužené vlasy, dlouhé barevné nehty, botox, zmalovaný ksicht, pár takových se tam našlo, ale velmi vzácně. Celé je to tedy pouze o vzhledu, atraktivitě a díky tomu jsou všichni tak nějak více povýšení, že jsou nejlepší a to na mě vůbec nepůsobí dobře. A to vůbec nezávidím, respektive takto může vypadat mnoho lidí, pakliže si vysportují postavu a péčí se vypylují k dokonalosti. Žádný sympaťák, dobrák s mozkem v hlavě tam ale opravdu není. Raději žádný krasavec nebo žádná krasavice, ale s mozkem v hlavě, bez přehnaného sebevědomí, to jsou pro mě lidi, kteří mohou ve společnosti vyniknout nejlépe. No prostě raději si pustťe film, kde se dokonalé polonahé postavy objevují také, protože to Vás bude alespoň bavit... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Do jedné z řad se přihlásil i vítěz druhé řady Survivor Česko & Slovensko (od r. 2023) Tomáš Weimann (ještě před svým účinkováním v ní). Prošel castingem a byl osloven, zda by se do již probíhající show připojil jako tzv. bombshell. Po předložení jeho podmínek už se mu nikdo neozval. (Olík)
  • Všichni účastníci ve vile mají telefony značky Vivo. (TheSlezy)

Reklama

Reklama