Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Archivář dostane za úkol dát do pořádku sbírku poškozených videokazet a zjistí, že je filmařka natočila během vyšetřování nebezpečné sekty. (Netflix)

Videa (6)

Trailer

Recenze (184)

Remedy 

všechny recenze uživatele

Více než kdykoliv jindy zde platí, že méně je někdy skutečně více. Vlastně to má velmi sympatickou expozici ve found footage stylu a to postupné rozkrývání hlavních motivů je minimálně do třetího dílu dost fajn. Bohužel ve druhé polovině se celá série přepne do sektářského a metafyzického módu, přičemž původní tajuplná thrillerová atmosféra je v podstatě tatam. Poslední díl má hodně zajímavou premisu, ale nakonec vyzní v podstatě do prázdna. Promarněný potenciál v kombinaci s přílišným žánrovým rozkročením pak řadí tuhle sérii do velmi slabého průměru. 2.5* ()

bublajsa 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že i přes pár chvilek úsměvného patosu, roztomilých žánrových klišé a přepálené poslední dva díly jsem se velmi bavila. Atmosféra úzkosti a strachu je spolu se zlověstnou atmosférou čišící ze záznamů na videopáskách dobře fungující kombo. V posledních dvou epizodách už toho sci-fi nadpřirozena bylo na mě moc, ale uplně poslední, dokonalý záběr si to u mě vyžehlil. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, ktorý od prvého dielu veľmi dobre buduje atmosféru mysteriózneho thrilleru. Bohužiaľ sa ale ku koncu mení na akčnú naháňačku a všetko čo sa pomaly odkrývalo je zrazu naservírované divákovy drasticky a po lopate a tak zaniká to tajomno, ktoré si seriál niesol so sebou od prvej chvíle. Z globálu ale ide o veľmi podarenú vec a veľmi som sa bavil a to je to čo pri podobných seriáloch hľadám. 91% ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus je to moc utahané, hrané na efekt a kupodivu i málo děsivé. Musím ale uznat, že mě to v první polovině docela chytlo, protože seriál si udržuje napínavost a jeho mytologie říznutá Lovecraftem má hodně do sebe. Škoda jen že se toho vcelku nic moc neděje, a i to co se děje, nedává smysl. Postavy se chovají jako idioti, o vodítka zakopávají místo toho aby je systematicky hledaly, a domácí videa jsou vcelku krotká. Dina Shiabi se mi ze začátku moc nepozdávala, ale rychle si mě získala, Mamoudou Athie se mi naopak pozdával na začátku, a pak mě postupně víc a víc štval jeho omezený herecký rejstřík. Asi není překvapení, že Netflix seriál ukončil po první řadě. Tohle nikam nevedlo. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mělo vražedně pomalé tempo i na mě. První dva díly samozřejmě tradičně výborně našláply a dobrý pocit z originální látky převládal. Bohužel, postupem epizod tenhle seriál spíš ztrácí než dostává. Na mě to byl podivný mix žánrů a nějaká moje část doufala, že se ten příběh stočí do úplně jiných vod. První půlka byla o dost lepší než ta druhá a postupem času mě trochu začínala iritovat i hlavní hrdinka, což bych ještě přežila, ale když tam byl celý jeden díl v podstatě celistvý flashback, to už mě fakt štvalo a nudilo a bylo to natahování děje na sílu. Tohle mohlo být krásný, kdyby to mělo rozsah pěti dílů, a ne osmi. Velká škoda, tomuto projektu jsem věřila a měla jsem u něj fakt i nepříjemný pocit, ale ten vyšuměl do ztracena. A na to, jak trpělivě jsem musela čekat na finále, s ním si mohli tvůrci teda taky pohrát déle a ne to všechno utnout za pět minut bez vysvětlení některých linií. Moc se tam toho nevysvětlilo. ()

Galerie (112)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama