Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Armádní kapitánka musí využít svůj dlouholetý taktický výcvik a vojenské zkušenosti, když vzdálenou stanici pro zachycování raket, které velí, ohrožuje souběžný koordinovaný útok. (LUKICKK)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (131)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Úprimne nechápem to hodnotenie. Takýchto béčkových filmov s týmto námetom je tu hromada a majú o dobrých desať percent viac. Ja to vidím ako v pohode akčnú jednohubku. Je to taká lacnejšia verzia filmu Smrtonostnej pasce, akurát Brúsa tu vystrieda, Thorová manželka Elsa. Mimochodom, ak vám bol ten bradač s obchodu čo predáva televízory povedomý, tak áno, bol to Chris Thor Hemsworth. Prečo by si nezahral vo filme svojej ženy, ktorý sa točí v jeho rodnej Austrálii. Čo sa týka samotného filmu, hlavná hrdinka je v pohode. Elsa na sebe zamakala, takže niektoré tie akčné scény sa aj dajú uveriť, ak to nie je prehnane ako v scéne, kde rúčkuje iba na jedenej ruke. Veľkým plusom je sympatická herečka, zaujímavé prostredie a akcia, ktorá nie je úplne najhoršia. Určite by to mohlo byť aj lepšie ak by to nebolo obmedzené, iba na jednu miestnosť a ak by to bolo v rukách niekoho schopnejšieho. Niekedy scenáristi hlavnej postave pomôžu a je to trošku okaté, ale hlavne je to krátke a moc to nenudí. Videl som aj oveľa horšie filmy, tento aspoň schopne vyzerá. Taká akčná jednohubka. 60% - 3* ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

"Kurva, prostřelil mi ruku, zalepím to izolepou, to bude dobrý" Okoukané klišé, které ničím nepřekvapí. Nefungující slátanina hloupých dialogů. Podprůměrná akce, která se snaží zapůsobit, ale díky hloupému střihu nabírá spíše na směšnosti. Hlavní "hrdinka" absolutně bez charakteru. Ještě tam chyběla LGBT propagace, kterou má netflix tak rád a pecka. Kdo dá více jak dvě hvězdy, nezná kvalitu snímků. Paradoxně nejlepší scéna je cameo Chrise, kterej by v hlavní roli byl mnohem lepší adept, ale moc dobře věděl, že scénář psal absolutní ničema. Soundtrack je špatně sestříhaný a nehodící se do jednotlivých scén. Jedna hvězda čistě za Rko, neztrácejte s tím čas. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tušil som to už z traileru a film to len potvrdil. Natočiť akčniak s Die Hard konceptom odohrávajúcim sa v jednej miestnosti je Mission Impossible, ktorú by nedal ani Tom Cruise. A nieto nejaká Elsa Patakyová so sexy hláskom Lucky Vondráčkovej. Takže 90% času sa film odohráva v jednej miestnosti, čo je väčšinu stopáže vyplnené nekonečným kecaním a rozoberaním minulosti hlavnej hrdinky. Je logické, že nejaký mindrák museli vymyslieť, aby sa tam niečo dialo. Raz za čas sa nejaký frajer do tej miestnosti dostane, takže sa dočkáme pár solídnych bitiek a film nešetrí ani na brutalite, keď niekto po niekom vystrelí. Tým pársekundovým výstrelom sa ale nedá ani nadávať do prestreliek. Proste pif a finito. Ani herci to nezachránia. Elsa je sexy ok, ale zvyšok je na hovno. Záporák pôsobí jak nudná kancelárska krysa a to je všetko. Zvyšok postáv, ktoré sa tam mihnú, sú totálne nevýrazné. Občasný zvrat je tiež dopredu očakávateľný, takže prekvapila a rozosmiala ma len tá ponorka na konci. Ale ani kvôli nej filmu nepridám ďalšiu hviezdičku. Na to by tam muselo byť takýchto volovín oveľa viac, aby to bolo aspoň guilty pleasure. Takže celkovo ďalší typický lacný Netflix shit. 3/10. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Velice nepovedený pokus o akční béčko, na kterém jde strašně vidět, že nikdo ze zúčastněných neměl sebemenší snahu natočit něco lepšího, než jen další kravinu televizního střihu. Všechny postavy, včetně hlavní hvězdy, jsou zoufale nesympatické, nikomu jsem nevěřil ani nos mezi očima, záporáci jsou zoufalý až běda, Elsa Pataky občas působí vyloženě jako nadčlověk, což je chvílemi až komické. Akční scény jsou nezajímavé a neinvenční, nejsou ani moc dobře natočené, nad množstvím hloupostí ve scénáři jsem jen nestačil kroutit hlavou. Hodina a půl byla až až, nudit jsem se začal prakticky už od samého začátku. Interceptor bych shrnul jako nudnou, sterilní a lacinou blbinu, která divákovi nic nedá, jen mu zbytečně sebere 90 minut života. 0/10. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Interceptor je plný nelogického chování, ať už ze strany padouchů nebo i hrdinů. Je předvídatelný tak, jako, že ráno vyjde slunce a hlavní postava je vlastně nerealisticky nezničitelná. ALE mě to připomnělo starou školu z dob, kdy Arnieho nezasáhla ani jedna z miliónu kulek a on sám na jeden zásobník dokázal postřílet 50 padouchů. Interceptor je zábavná a jednoduchá podívaná plná drsných hlášek, skvělých fightů a slušné dávky krve, ve které i přihlouplé monology a dialogy se dali se zaujetím poslouchat. Přičemž třešničkou a dortu je cameo Chrise Hemswortha, který když se na scéně objevil, tak to byla sranda. Nevím, co od takových filmů čekají ostatní, ale mě tohle stačí, abych si při závěrečných titulcích mohl říct, že jsem se bavil a že jsem s výsledkem spokojený. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Hoci v titulkoch uvedený nie je, ruského ostreľovača z ponorky stvárnil Sam Hargrave, kaskadér a režisér filmu Vyproštění (2020). V titulkoch je uvedený len ako konzultant. (johnsnow)
  • Malé cameo si jako prodejce televizoru zahrál manžel Elsy Pataky Chris Hemsworth. V polovině závěrečných titulků je také vidět, jak leží na masážním křesle. (DJMaroko)

Reklama

Reklama