Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Armádní kapitánka musí využít svůj dlouholetý taktický výcvik a vojenské zkušenosti, když vzdálenou stanici pro zachycování raket, které velí, ohrožuje souběžný koordinovaný útok. (LUKICKK)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (131)

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takovou sr** už jsem dlouho neviděl :D Je tu úplně všechno, od jedné z nejotravnějších Mary Sue všech dob přes jedno z nejzbytečnějších a nejvíc mindfuck cameos až po horkého adepta o nejblbější scénář akčního filmu minimálně tohoto roku + povinná donebeblijící woke agitka, jak se na Netflix sluší a patří. Naprosto zasloužený odpad! ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Neustále mívám na čele mého filmového zásobníku okolo desítky filmů určených k prioritnímu zkouknutí, z toho několik i tzv. "hodnotných", ale většinou si z nich úmyslně vybrám ten nejlobotomizovanější brak, ke kterému jsem z jakési iracionální perverzity instinktivně přitahován. A ani tentokrát jsem nezaváhal. Další akční pohádka, ve které si subtilní křehotinka s přehledem podává stokilové řízky a zachraňuje svět, tedy Ameriku, což Američanům pochopitelně splývá. Největším plusem filmu (aspoň tedy pro mužské obecenstvo) je lvice Elsa v hlavní roli, pěkná šlachovitá kočka v nejlepších letech, na kterou se fakt hodně dobře kouká. Mínusů je ovšem podstatně víc. Samozřejmě je to film od Netflixu a tedy poplatný dnešní době, takže feminismus oslavující, bělošský rasismus a xenofobii kritizující, Rusy coby úhlavní nepřátele zobrazující (tomu poslednímu se ovšem ani nelze divit). K tomu si ještě přidejte třeba víc žvanění než akce, nebo několik dějových absurdit, jimž nejspíš kraluje JJin jednoruční gymnastický výkon v závěru. A když jsem se potom ještě v bulváru dočtetl, jaké angažované plky o své roli pindala Elsa svojí malé dcerce, vychází mi to na maximálně dvě a půl. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Příběh je hloupoučký, akční scény nakonec ne tak zajímavé a odehrává se to vesměs v jednom interiéru s kupou no name postav za monitorem, ale...Elsa Pataky je sympatická, má to 90 minut (u Netflixu přímo nevídané) a je to poměrně zábavné sledovat a člověk si naladí 80s vibe se vším dobrým i zlým. Jasně, nejedná se o žádný skvost, ovšem v katalogu Netflixu o něco lepší kousek a to šílené hodnocení mě vyloženě šokuje. Za mě mdlá sedmička. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Po dopozeraní tie negatívne reakcie na film celkom chápem. "Interceptor" totiž v praxi nie je Netflix filmom. Toto je skôr akčný TV film, ktorý vám dajú o 22:00 na Prima Cool. A môžete byť radi, ak si v ňom struhol rolu aspoň Steven Segal. To je level, na ktorom sme sa reálne ocitli. Aby som bol ale úprimný, tak poviem, že Elsou Pataky v zásade žiadny výrazný problém nemám. Myslím si, že sa do role celkom slušne hodila, jej minulosť je celkom zaujímavá a celé jej postavenie na tom interceptore beriem. Problém filmu spočíva v dvoch veciach. Prvou je fakt, že zloduchovia to mali celé až neskutočne jednoduché. Nech mi nikto nehovorí, že infiltrovať sa je takto jednoduché. Luke Bracey je neskutočne nezaujímavý zloduch, ktorý dokopy len oplýva veľkou dávkou monológov, ktoré ma nebavia. Je to ten typ človeka, čo má odpoveď na všetko, čo je proste "veľký vizionár", ktorý chce zmeniť svet, a ktorému by ste najradšej jednu šupli do ksichtu, lebo ho už máte plné zuby. Akcia je nezaujímavá, a nechápem, ako tu sú schopné niektoré postavy prežiť situácie a vyjsť z nich úplne v pohode a postaviť sa na nohy ako nič. Je to proste lacné, vyzerá to lacne a pôsobí to celé odfláknuto a nedomyslené do detailov. Jedno pozretie fajn, znovu sa k tomu určite nikdy nevrátim. Hodnotenie: C- ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

SMRTONOSNÁ PASCA pre dievčatá, pre ich zvýšenie sebavedomia. To, že sa tu logika veľmi nezdržala a akčné scény nemajú ani za mák invencie, veľmi nevadí, to je na programe dňa snáď v každom ( nielen ) podradnejšom akčnom filme. Ide o to dnešné smolné pretláčanie dobových sociálnych, genderových a politických motívov do príbehov, pri ktorých máte len vypnúť mozog a baviť sa. A ešte aj samotná hrdinka tu pôsobí, ako namyslená šťuka, ktorá si je pri každom svojom čine vedomá ( a dokonca to dá aj slovne najavo ), že na ňu nikto nemá. Na také kecy, John McClane rozhodne nemal čas. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Hoci v titulkoch uvedený nie je, ruského ostreľovača z ponorky stvárnil Sam Hargrave, kaskadér a režisér filmu Vyproštění (2020). V titulkoch je uvedený len ako konzultant. (johnsnow)
  • Malé cameo si jako prodejce televizoru zahrál manžel Elsy Pataky Chris Hemsworth. V polovině závěrečných titulků je také vidět, jak leží na masážním křesle. (DJMaroko)

Reklama

Reklama