Reklama

Reklama

Wyrmwood: Apocalypse

  • Nový Zéland Wyrmwood: Apocalypse
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jednotku si už vobec nepamätám a niet sa čo čudovať, keď mne popod oči prechádza veľa hororov. A tak porovnávať nemôžem a hádam i tak dobre. Má to vynikajúcu akčnosť, ale asi aj kvôli tomu je potláčaná zombie problematika. Má niekoľko solídnych nápadov, mne sa páčila hlavne telepatická schopnosť ovládať ine zombie, neviem celkom či to bolo originálne, ale za to viem, že to bolo parádne prepracovane. Videl som tam náznaky Evil deadu či Frankensteinovej armády a mnoho ďalších filmov, ktoré má potešili, ale výsledný efekt i tak nezachránili. A tak keď v budúcnosti si budem chcieť pozrieť nejakú zombie nákazu, tento film ma určite nenapadne. Slabé 3*. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Další geniální a plnotučná porce hustomasakrózního zombijského bizáru od vyšinutých australských zběsilců, určitě ne horší než první díl. U takovýchhle halucinačních mozkovýplachů moje mozkové vlny spokojeně vibrují v hladině alfa a moje vyšší Já mílovými kroky spontánně spěje k nirvikalpa samádhi. Škoda jen, že kvůli nějakému blbému velikonočnímu rajzování po Sudetech jsem tuhle pecku viděl se čtyřdenním zpožděním, snad si tímhle prohřeškem příliš nezasviním karmu. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

První Wyrmwood je pro mě jednoznačně o hvězdičku lepší, u Apokalypsy mi chyběla větší porce černého humoru, zato mi hodně vadil odkaz na Evil Dead. Tady mi ručička už fakt neseděla, takže mě scény s ní ani nebavily; o to zábavnější byl kyzomborg, ale jak už jsem psal, humoru tady bylo až příliš málo. Což o to, orgánů poletovalo vzduchem určitě dost, suché místo na zemi by se taky hledalo jen těžko, takže v tomto směru si stěžovat nemůžu, ale neužil jsem si to tak jako první díl. / Poučení: U léků si vždy čti příbalový leták. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Bohužel je nutné přetrpět začátek, jehož středobodem jsou nesympatické nové postavy. Jakmile se však děj odpoutá od trapných Indek a vrátí se zpět k postavám jedničky, Wyrmwood opět prokáže své kvality. Celé je to však zhruba ve stejném duchu a jelikož se tvůrci s nápady zřejmě úplně vyšťavili, nedočkáme se žádné inovace. I když společně oba filmy stojí za shlédnutí, rozhodně je nemohu hodnotit stejně. Hlavními důvody je pro mě zejména originalita jedničky, absence humorných scén ve dvojce a pak v ní zvolené hlavní postavy. 60% PS: Na závěr ještě tvůrci správně vytušili, že bez Brooke, je počin ztracený a pro jistotu ji oživili ještě před titulky. 😁 ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Gas-bie jsou zpět! A tak nějak si neumí představit jak by tohle mohl dát někdo, kdo nezná pozadí dané první filmem. Taky jsem celkem nepobral existenci kraťasu (bral jsem to jako upoutávku na tento film a ono u.h.), protože úplně do detailu nezapadá ani omylem. Spíš jen tak rámcově s rezervou, takže je to celkem nekonzistentní guláš. Nicméně, že by to bylo jakkoliv horší nebo lepší než první počin to ani ne. Je to více stylové (to vystavění světa je vážně super), ale chybí tomu ta morbidita kraťasu (tady je to spíš groteska), abych dal víc než posledně. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama