Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolák Zak Gibbs se zlobí na otce George, profesora fyziky, že se stará o svou vědu víc než o vlastní děti. V té době si NASA, která financuje laboratoře Quantum Tech, uvědomí, že vyvíjená technologie hyperčasu by mohla být zneužita proti USA. Rozhodne se výzkum zastavit. Excentrickému vědci dr. Earlu Doplerovi se podaří výsledek výzkumu poslat bývalému učiteli, kterým není nikdo jiný než George Gibbs. Přístroj vypadá jako hodinky, ale ve skutečnosti je to urychlovač, který zrychlí uživatele hodinek a jeho nejbližší okolí tak výrazně, že okolní svět vypadá, jako by zamrzl. Hodinky se dostanou Zakovi do rukou a s kamarády Meekerem a Francescou je použijí k řadě pubertálních žertíků. Velmi záhy se však ukáže, že v hyperčase nejsou sami. V patách mají tým agentů se šéfem Quantum Tech Henrym Gatesem, který je odhodlán zmocnit se stroje za každou cenu. Unesou profesora Gibbse a přinutí ho dokončit Doplerův hyperčasový projekt, s nímž chce Gates ovládnout svět. Jenže nepočítá s partou teenagerů, kteří si uvědomí, že ve hře jsou mnohem vážnější věci než jejich hyperčasové legrácky… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Zloději času je ve všem průměrný, nezajímavý, v první polovině celkem ucházející a občas vtipný, ale v poslední půl hodině šíleně nudný film, který dávají na Nově v neděli dopoledne, a pokud u toho budete dělat tak 10 dalších věcí, nebude to zas tak špatný. Nejzajímavějším na celém filmu je, že ho režíroval ten panďulák z Věřte nevěřte :-) ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Ztráta času... Ta jedna hvězdička je tedy z >jablíčkového< plezíru snad jen za jméno zloducha - Gates! %-] . . . Logiku to jinak nemá a teď jdu otevřít vokna a vyvětrat všechen ten studenej vzduch... °-/ - - - P.S. Já chápu, že tenhle filmek je primárně určen hloupým americkým dětem. Asi i proto se všichni v něm >hrající< tak dramaticky grimasí a mají emoticky škubavé pohyby trupu i ve scénách, kdy jde relativně o hovno. A o tom to asi zase všechno je, že... Stop! - - - - - (Poprvé viděno /umocněno pitomým ořezem obrazu a s pitomým čudláckým dabingem/ 22.7.2011 na >znova cinema< , hodnocení 1050., komentář zde jako padesátý - 22.7.2011) ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Prvotní myšlenka není zase tak úplně špatná, ale ubrat hlavním představitelům ještě pár let a můžeme vysílat v neděli od desíti ráno na ČT Déčko. Zloději času jsou opravdu až příliš dětští, než abych je bral vážně.......dospělí příběh s dětským provedením. Nejprve středoškolská teenagerovka, pak na akční notečku a to celé ve stylu Jů a Hele jedou na dovolenou......i když jak už jsem říkal, nějakého později narozeného diváka si Frakesovo hyperčasové dobrodružství určitě najde. ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Teenager Zak se náhodou dostane k hodinkám svého otce, v nichž je ukryt výsledek jeho vědecké práce. Lze jimi totiž regulovat tok času. Zpočátku se Zak a jeho kámoška velice baví tím, že mohou zastavit život okolo sebe. O vynález má však enormní zájem rovněž parta padouchů a to už taková zábava není...Samotný námět možná má něco do sebe, jiná věc je ale jeho zpracování, a to nemám na mysli technickou stránku věci, zvláštní efekty apod. Film byl celkově odfláknutý, nezáživný až stupidní a prostě zbytečný. 35%. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Na televizní (produkce Nickleodeon) film to má trikově a výpravou velmi slušné provedení, ale příběh je několikrát vylouhovaný pytlík s čajem, nalezený někde v odpadkovém koši u studií Universal, "říznutý" rádoby cool mladíkem, který je nezodpovědný a nepříjemný od pohledu, ale máme ho milovat pro jeho free styl - stejně jako ta "venezuelská" kráska, která by o něho v reálu neopřela ani kolo. Hezké triky se zastaveným časem, ale i na tomto poli jsme viděli hodně lepších filmů. Ale na nějaké sobotní odpoledne právě na Nicku je film v pohodě. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu se objevuje velké množství počítačů Apple. Francesca (Paula Garcés) vlastní iBook G3 "Clamshell", Earl (French Stewart) používá pro svůj výzkum Powerbook G3, počítač v Zacově (Jesse Bradford) pokoji je iMac G3 a v laboratořích si můžeme povšimnout velkého počtu PowerMaců G4 a iBooků G3. (Kungfucius)

Reklama

Reklama