Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (69)

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tleskám a umírám blahem. Dočkala jsem se… ach a jak já si to užívám! Postavy, co zůstávají samy sebou. Promyšlený děj bez nelogických pseudo-souvislostí. Zvraty, které šokují, ale primárně vycházejí z děje (a ne ze záměru šokovat). A neumím si pomoct, ale Jinx jako postava je tak sakra dobře vytvořená! A ony jsou vlastně všechny… žádná černobílá, dobro a zlo. Je to především geniální směs šedé v nádherné animaci. Na tohle zdejší systém hodnocení nestačí! ()

Muel 

všechny recenze uživatele

| Netflix | Ja ako hráč hry som bol nedočkavý, kedy konečne dostaneme niečo zo sveta LoLka. To sa konečne naplnilo a dopadlo to vlastne asi najlepšie ako mohlo. Arcane je totiž vizuálne dychberúci zážitok, ktorý s ľahkosťou a istým prehľadom rozpráva príbeh dvoch sestier. A funguje to naozaj na výbornú. Presný dabing, nádherná animácia, funkčné emocionálne scény, hravé a zábavné využívanie tohto rozmanitého sveta. Naozaj kvalitný, plnotučný balík zo sveta LoL, ktorý som si vždy prial v takejto podobe. GGWP! | Hodnotenie: 9/10 | ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Posedlost Imagine Dragons stranou, Riotu se kupodivu povedlo natočit dospělý a troufám si říct revoluční animák na základě hry, která k tomu paradoxně nikdy neměla žádné předpoklady. Způsob budování světa, interakce mezi postavami, a hlavně výše zmíněná animace, která to celé posouvá minimálně o tři levely vejš, než kde by to za normálních okolností bylo, z toho tak k překvapení většiny internetu činí jeden ze seriálových počinů roku. Úvod byl sice na můj vkus trochu chaotický a hledal jsem si kvůli tomu k postavám cestu o něco déle, nakonec se to však povedlo. Takže klobouk dolů, těším se na pokračování, a upřímně doufám, že si ostatní herní vývojáři při sledování zuřivě psali poznámky. 8/10 ()

Lexonka97 

všechny recenze uživatele

Jakožto člověk co nikdy nehrál LOLko a ani se nikdy nezajímal o nic s tím spojené jsem opravdu, ale opravdu moc překvapen jaké dojmy na mě seriál ponechal. Začal bych animací, která je opravdu skvělá a spolu s působící 2D animací pozadí to vypadá naprosto ÚŽASNĚ. Je vidět že takové prostředí jasně funguje, jak už jsem se přesvědčil ve snímku Spider-Man: Paralelní světy. Animace za mě působila opravdu přirozeně a pohyby vypadali reálně. To bylo vidět především v soubojích, které také udělané na výbornou.  Celkově se pro mě jedná o tu nejlepší animaci, kterou jsem měl možnost vidět. Kromě animace tu také září úžasná hudba, která se do seriálu náramně hodí. Celé to je vložené do příběhu, který není nejvíce originální a někdy by některé části chtěli trochu více času, ale ve stylu v jakém se nese to vypadá parádně. Po celou dobu vše dává smysl a krásně do sebe zapadá. Příběh doplňují postavy, které mají charakter je zde zvládnutý úplně na jedničku. Postavy mají skvělý vývoj a všechny si je okamžitě zamilujete. Autoři dokázali krásně ukázat, kdy je čas se rozhodovat a jak velký nastal problém, jelikož ve většině případů nějaké události se dokáže změnit celý příběh, nebo i život ostatních občanů jak Piltoveru, tak i Zaunu. Kdybych měl probrat každou epizodu zvlášť, řekl bych že žádná není nějak špatná a každá má svoje i když taková druhá epizoda na mě zanechala asi ten nejmenší dojem, ale i přes to se jedná o skvělý díl. Nedokážu říct, který Act jsem si užil nejvíce, ani která epizoda se mi líbila nejvíce. Pouze to, že z prvního Actu to byla určitě epizoda třetí. A to díky úžasné akci, posunutí příběhu, emoční stránce a hlavně nečekanému konci. Ve druhém Actu to byla epizoda šestá ve které mě přišlo že se příběh velmi posunul a přišel mi více originální. Akce se povedla jako vždy a výkony ve stylu dabingu byli znovu úžasné. V posledním třetím Actu by to byla závěrečná devátá epizoda. Znovu za výbornou akci, animaci, dabing,... Závěrečné scény na mě zanechali dojem a musím říct, že konec je opravdu zajímavý a otevřený. Na závěr bych dodal, že na Arcane by jste se měli bez váhání podívat, ať už o LOLku něco víte, nebo ne. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

LoLko nehraju, steampunková stylizace a sofistikovaná animace je bezpochyby uměleckej unikát, motiv třídního boje je víc než zajímavej, ale příběh je relativně monotónní až primitivní, a ten toxickej hype mi k 'Arcane' vybudoval jistou averzi, ač videoherní předloha nemá k seriálový adaptaci prakticky žádný předpoklady a predispozice, takže je nutno studio Riot pochválit za tu tvůrčí snahu...... Příště s tématikou WoWka, prosím - už jen z toho důvodu, že MOBA hry doslova žánrově vykradly Warcraft. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (33)

  • Krystaly a jejich energie pochází z rasy Brackern, která se dá popsat jako škorpióni s krystalickým krunýřem. (Karlosik_4)
  • Kapela Imagine Dragons, která složila k seriálu úvodní písničku, si v této epizodě zahrála v animované podobě. (NiWi)
  • Heimerdingerův mazlíček se nazývá Poro a je to chlupaté magické stvoření původem z Freljordu, které se však v průběhu let rozšířilo po celé Runeteře. (NiWi)

Reklama

Reklama