Reklama

Reklama

VOD (1)

Roztleskávačky si vyberou slabší chvilku a jedna z nich skončí na dvacet let v kómatu. Když se pak probere, chce si splnit sen a stát se královnou plesu. V sedmatřiceti. (Netflix)

Videa (20)

Trailer

Recenze (116)

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Stephanie měla být hvězdou maturitního plesu, ale došlo k nehodě. Teď se po dvaceti letech probírá z kómatu. Vypadá na sedmatřicet, ale je jí sedmnáct a má jasno v tom, co chce – dodělat školu a stát se královnou plesu! Rebel Wilson je v hlavní roli téhle netflixovské komedie fajn a nečekaně dobře fungují i dojemné momenty. Bohužel co se humoru týče, režisér Alex Hardcastle jakoby se cíleně snažil vše vtipné ve scénáři obcházet co možná největším obloukem. Výsledkem tak je, že Maturitní ročník není vtipný a legrační film, ale při jeho sledování až příliš často budete mít pocit, kde vtipný a legrační být mohl. ()

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem HOVADINA. Nic kromě toho že se jen pobavím jsem neočekával. Bohužel to že jediný u čeho se zasměju je nesmyslnost až kolikrát přepálená trapnost snímku jsem nečekal. Rebel tu chce být tak moc vtipná až je úplně mimo charakter původního já. Na které měla navazovat, avšak to působilo jako 2 rozdílné postavy. Navíc je tu až zbytečně moc trapných sexuálních vtípků. Za mě jedna hvězda s odřenou zadnicí. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Rebel Wilson je sice poloviční, ale pořád je to ona i se svým (mnohdy zbytečně) vulgárním humore. Senior Year celkem zapadá do její filmografie a docela mě mrzí, že tvůrci nedokázali vytřískat víc ze situace kdy se frajerka probudí po dvaceti letech do prakticky jiného světa než znala. Je tu pár náznaků a je z toho cítiti jistá nostalgie po době minulé, ale je toho málo. Přišlo mi navíc, že Senior Year moc neví co by chtěl říct, protože v jednu chvíli prostřednictvím postavy RW vzpomíná na to co bylo a ukazuje, že dnešní doba je prakticky ve všem úplně na hovno, aby se ale následně přetransformoval v klasickou moralitku schovanou za humor. Ačkoliv sem se nenudil a nejednou sem se slušně zasmál, tak potenciál tu byl rozhodně větší. Zůstal ale nevyužit...60% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem menzes, koupil si cukrovou vatu a sám, aniž by mě nutila manželka, přítelkyně, homosexuální partner nebo změna pohlaví sem si sám bez pistole u hlavy pustil romantickou komedii. Asi jsem ve třetím trimestru. Upřímně, zaujal mě nápad, který nebyl vůbec špatný, ovšem co je na filmu špatné je představitelka hlavní role. Rebel byla hnusná a neuměla hrát ani jako obří jitrnice a neumí hrát a je ještě odpornější jako vymačkaná tuba od lubrikačního gelu. Všechno je to úchylně přebarvený jak Muzikál ze střední, herci jsou upištění a otravní, scénář, seč nabízel nespočet možností je příšerně zrežírovaný. Jedna * je za Angourie Rice, kterou bych v uniformě roztleskávačky šukal i v kómatu a druhá za docela solidní myšlenku, která je ovšem natočená na přesdržku. Jiný obsazení, trochu dospělejší humor a mohlo to být někde jinde :/ 35%. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Blbina na jedno pozretie. Potešilo ma, že si to robilo srandu zo súčasnej woke mládeže. Páčila sa mi tam hudba, infantilnosť a niekoľko výborných vtipov, ale v konečnom dôsledku sme už tento príbeh videli. Určitú variáciu si strihla Drew Barrymore a myslím si, že aj tá Alicia mala podobný zárez. Takže znesiteľná šablóna pre rok 2022. Rebel Wilson v pohode. Poteší ale aj Rice, Chao, Hartley a Avantika. Nutné zlo je posledných 20 minút, ktoré moralizujú ako o život. Snažiac sa úsmevne poukázať na to, že je dobré byť sám sebou. Takže ak si to pôjdete pozrieť. Buďte sami sebou. Pomôže to. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama