Reklama

Reklama

Hádkovi

  • angličtina Hádek Family (festivalový název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když se sejde rodina, je to vždy radost. Dva bratři se svými ženami se potkávají v bytě svého dědy, který je v nemocnici a už to s ním vůbec nevypadá dobře. Bráchové jsou každý úplně jiný, ale mají se svým způsobem rádi, zato jejich manželky se nemohou vystát a vzájemné pomlouvání je pro ně nezbytnou součástí života. Ve vzduchu visí dědictví po dědečkovi, ale na schůzku dorazí i otec obou bratrů s důležitou novinkou. Dědeček chce s nimi se všemi jet k moři, aby ho jednou v životě viděl. Mají se tedy o čem bavit, ale naráží na jeden problém. Nikdy se neshodnou a pokaždé skončí tím, že se pohádají. Jmenují se Hádkovi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (203)

campix 

všechny recenze uživatele

Další spotřební česká záležitost, kterou máme nyní díky Netflixu šanci vidět nepoměrně dříve než tomu bývalo bylo zvykem. Nutno říci, že nevím jestli Netflix potřebuje další vrstvu podobného patosu. Hádkovi jsou totiž ničím neobjevné a ničím nezajímavé cvičení alá Vlastnci. Majetková pře odehrávající se na malém prostoru, kde prim hrají sami herci a jejich interakce. Situace se hrotí a eskalují do nesmyslných výšin (díky bohu se člověk nad tou absurditou jednou za čas alespoň zasměje). Snad si dvojice Moravec x Nováková dají na chvilku pokoj a ušetří nás dalšího trápení. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Česká "komedie" o dvou manželských párech, které se hádají v jednom bytě, kdo jej bude dědit po právě umírajícím dědovi, pokud možno co nejefektivněji. Má to sympatické obsazení, ale to je asi tak vše. Já nevím, jestli jsem takovej suchar, nebo jsem to nějak špatně pochopil, ale mně to přišlo jako absolutně nevtipná kravina. Jedna hvězda za herecké výkony a za pasáž s papírkem, jinak hodně smutná uřvaná podívaná. ()

Reklama

Praxis 

všechny recenze uživatele

Bizarní konverzačka v jedněch kulisách pořádně oldschool 80tkového bytu, kde se pohybuje panoptikum ještě více bizarnějších postaviček v čele s luxusní Čvančarovou, která válcuje ostatní osazenstvo. Na hodinu a půl tak akorát, delší bych asi nevydržel. Druhá uječená část je už totiž zbytečně přes čáru. Taková levná kopie Vlastníků, kteří ale hrají o dva levely vyšší ligu. Průměr. 50% ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Vážně příjemný český film s několika dokonalými hláškami a především skvělou Novákovou, která ze sebe udělala blbku před celým národem a její popletené hlášky možná i zlidoví (Vidíš, to je aspoň personál, ten se mě zastane........) a mnoho dalších. Takový slabší Bůh masakru, vygradovaná histerie na pár čtverečních metrech...............moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Už jsem to psal vícekrát většinou u filmů natočených dle divadelních scénářů. Obdivuji scénáristy, kterým stačí místnost, dvě židle se stolem a dva herci s tak vypiplanými dialogy, že se divák nemůže odtrhnout od postav oči. A klidně může jít o jakýkoliv žánr od mrazivého psychologického drama po konverzační komedii. Zprvu se zdálo, že Hádkovi mají našlápnuto tímto směrem a onou místností s židlemi bude byt umírajícího dědy. Český většinový divák má bohužel rád jednoduchost a tak tomu byly přizpůsobeny i dialogy, ale přiznávám, že mne to zprvu bavilo. Další level jednoduchosti českých komedií bývá krkání a prdění a k tomu zde naštěstí přistoupeno nebylo. Ona to bohatě vyvažovala Sandra Nováková s permanentní erekcí bradavek. Nástupem druhého páru když už hašteření Prachaře s Novákovou začínalo nudit se film zase rozjel a jak Čvančarovou nemusím, tak tady byla super. Čermák poslední dobou tak nějak v komediích jen přicmrndává a je to škoda, mohl mít větší prostor. Dokoukat se dalo v pohodě a s přihlédnutím k současnému tristnímu stavu českých komedií na českých tocích se jedná dokonce o nadprůměr.   Dávám za 3 lupeny salátu. * * * ()

Galerie (27)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe. (dyfur)
  • Když jsou Hádkovi v obýváku, tak v televizi běží pořad Prostřeno (od r. 2010). (griph)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (griph)

Reklama

Reklama