Reklama

Reklama

Father of Flies

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co je matka malého chlapce nahrazena v rodinném domě novou otcovou přítelkyní, zjišťuje chlapec, že musí čelit děsivým nadpřirozeným silám. Byly tu vždy nebo se objevily až s novým obyvatelem domu? (Jardismo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (17)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Režisérova prvotina, tipujem za málo no a tak to aj vyzerá. Jediné, čo hneď na začiatku pochválim je atmosféra. Inak sledujeme chaotický dej, ktorý sa našťastie na konci aspoň vysvetlí.  Postavy ohromne nesympatické ale tu to bol asi zámer, hororová stránka má pár perfektných momentov ale tie sa zmestia tak do 20 sekúnd takže ani toto nemôžem pochváliť. Napriek kratučkej dĺžke hrozne pomalý rozjazd. Ak to budete chcieť vypnúť a bude sa vám to zdať ako hovadina (môj prípad) vydržte už dokonca, tam sa to aspoň celé vysvetlí.  Koniec ale lowbudget a tak niektoré efekty mohli byť radšej vymazané.  Film rozhodne nedoporučujem a zabaví sa pri ňom tak 1 zo 100. U mňa 1*. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Zvláštní podivnost, u které bych rád řekl, že na béčkovou produkci jde o nadstandartní nebo alespoň ne-špatný kousek, ale není tomu tak. Stejně tak bych rád řekl jako někdo zde komentující, že dává film po konečném rozuzlení dokonalý smysl, ale ani v tomto případě tomu tak není. Jediným pozitivem je pro mne krátká stopáž, která nestíhá výrazněji nudit a nutit diváka přeskakovat scény a taky je vidět alespoň nějaká tvůrčí snaživost, ale zápory výrazně převažují. Film je scénáristicky nekonzistentní, mnoho prvků nedává smysl a další spousta je jich ponecháno úplně bez vysvětlení významu (maska, změny počasí???, vidiny, absolutně nulový background postav!!…) a samotné finále mi přijde až sprostě nezajímavé v poměru k tomu, že celý předchozí zbytek filmu se tváří tak mysteriozně, nadpřirozeně a “jakože s větším významem”. Neuspokojivý výkřik do tmy, který nestojí za pozornost a nepřináší nic nového - jako nějaká osobní ambice tvůrce vytvořit film oukej, ale protlačovat film do běžné movie komunity, to prosím ne. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ani náhodou to není klasický šablonovitý soft horror s dětičkami a strašidly v domě, jakými už jsem poněkud přesycený. Už prapodivný zjev a chování macechy, umocňované její děsivě bizarní maskou, nebo cáklá sousedka s vizáží glamrockové čarodějnice dávají tušit, že nás čeká nevšední nestředoproudový divácký zážitek. Ale rejžova snaha o jakýsi artový přesah vyšla naprázdno a výsledkem je spíš roztříštěnost, nesrozumitelnost, nezáživnost a scénáristický chaos, za což může třeba i dost otravně rychlý střih některých scén. Takže i vcelku překvapivé závěrečné rozuzlení (Michael) ztrácí působivost a vám se uleví, že tenhle nevydařený horrorový experiment aspoň netrval moc dlouho. A kvůli jednomu rozsekanému songu od Kjúráků dávat třetí fakt nebudu. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dal som tomu šancu, lebo "jedna babka povedala", že je to dobré. Mne osobne sa nezdal už poster, no hovorím si, nesúď podľa obalu, veď ty si Carnifexko tiež nie najkrajší na svete, len vnútro máš dobručké. Za mňa je "Father of Flies" nefunkčná záležitosť, a to som sa snažil zo všetkých síl vytvoriť podmienky, aby som mal aspoň chvíľami dojem, že sledujem horor, ktorý by si zaslúžil uznanie. Na jednej strane musím povedať, že na prvotinu je to po atmosferickej stránke snaživé, no na tú druhú mi neostáva nič iné ako skonštatovať, že o filmársky zázrak sa v rámci žánru určite nejedná. Slabší priemer, iní to možno docenia najmä vďaka kratšej stopáži, ktorá môže budiť dojem, že sa stále niečo deje, lenže keď raz niečo nebaví, nemôže to ani prekvapiť .. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Sú tu strašne nesympatické postavy a aj keď príbeh sa javí celkom jednoduchý, tak nim rozhodne nie je. Ja som ho nejako nepobral. A to keď sa už zdalo, že ho hádam aj pochopím, prišiel koncový záver a bol som v úplnej v r..i. Nebavilo ma to, ale kvôli slušnej remeselnej stránke, tú slabú, ale 3* dám. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama