Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (476)

Derek 

všechny recenze uživatele

keď som bol malý tak som sa pri tom bavil a i dosť nasmial. nedávno som tento ruský kreslený seriál v tv videl opäť a úprimne musím povedať, že som bol sklamaný. väčšinou sa tu nič extra vtipné nedeje len vlk stále naháňa zajaca (v rôznych prostrediach) a to je asi tak všetko. radšej si pozrite tom a jerryho, alebo geniálneho vtáka uličníka s willy e. coyotom. niečo však nu pogodi! svetu dal a to skvelú hudbu v diely keď sa naháňajú na stavbe (určite tú melódiu poznáte). ()

anli 

všechny recenze uživatele

Nevím o nikom,kdo by tuhle ruskou animovanou klasiku neviděl.Ano,inspirace televizní americkou produkcí je zřejmá,ale je do toho přimícháno trochu ruské duše a ruského vnímání.Výsledkem je vtipná a zábavná podívaná pro všechny,kteří milují grotesky.To jsme byli jako děti všichni a jako dospělí většina(ta,která se umí i v dospělosti bavit a smát).Takže u ,mě jasných 100%.P.S.Snad jediná pozitivní věc od našich soudruhů v době svého vzniku. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tohle byl asi muj nejoblíbenější večerníček. Občas se i teď podívám na nějakej ten díl na youtube. Prostě vlk s tou zlomenou papiruskou v tlamě je borec. Jinak si dost lámu hlavu nad tim, jestli zajíc je ve skutečnosti zaječice nebo homokláda. Zajímavý je, že v seriálu je použitá imperialistická muzika (např. Hot butter nebo Herb Alpert). ()

hipis 

všechny recenze uživatele

Všetky časti rozprávky 1. No počkaj zajac! - Mesto a pláž 2. No počkaj zajac! - Výstavisko v noci 3. No počkaj zajac! - Cesta 4. No počkaj zajac! - Štadión 5. No počkaj zajac! - Mesto 6. No počkaj zajac! - Vidiek 7. No počkaj zajac! - Plavba na mori 8. No počkaj zajac! - Nový rok 9. No počkaj zajac! - TV štúdio 10. No počkaj zajac! - Stavba 11. No počkaj zajac! - Cirkus 12. No počkaj zajac! - Múzeum 13. No počkaj zajac! - Šport 14. No počkaj zajac! - Roboti 15. No počkaj zajac! - V rozprávke 16. No počkaj zajac! - Vystúpenie 18. No počkaj zajac! - V obchode 19. No počkaj zajac! - Dovolenka 20. No počkaj zajac! - Na záhrade 21. No počkaj zajac! - Robotický zajac 22. No počkaj zajac! - V lunaparku 23. No počkaj zajac! - Na pláži ()

prkalil odpad!

všechny recenze uživatele

Předem se vám všem, holky a kluci, kteří vlka a zajíce milujete, omlouvám za ten odpad. Mír s vámi a nezabíjejte mě proto. Neberte to osobně a dál už nečtěte. Já to zkrátka nesnáším, a to odnepaměti. Nebudu moc konkrétní, protože se mi už mnoho let daří zcela se tomuto paskvilu vyhýbat, ale pokud si vzpomínám, hnusila se mi hudba (hrozná), výtvarná stylizace (zcela nevytříbeně odpudivá), animace (chabá) a nejvíc ty děsný toporně přihlouplý příběhy. Hauk. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • V souvislosti s 50. výročím uvedení seriálu proběhla v ČR série výstav děl animátora Sverozara Rusakova (ve spolupráci se správkyní jeho díla, dcerou Irinou). První proběhla v Galerii PRE v Praze od 8. ledna do 22. února 2019, poté byla výstava převezena do Galerie Sladovna v Žatci, kde proběhla od 6. března do 14. dubna 2019. (Frontie)
  • Od 1.9 2012 mohol byť v Rusku seriál premietaný až po 23 hodine. Celý problém spočíval v tom, že jedna z hlavných postáv, a to Vlk, je silný fajčiar. Ak by mal byť seriál vysielaný detskému divákovi, musel by byť cenzurovaný a časti, kde Vlk fajčí, by museli byť vystrihnuté. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama