Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (476)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Stereotypní příběhy, kdy zajíc je extrémně nesympatický, a tak musíte zákonitě fandit vlkovi, i když to záměrem tvůrců určitě nebylo. Vlk je ovšem takový ultra kretén, že veškeré pokusy zabít hnusného zajíce selhávají. A mě to už po čase přestalo bavit. Vše má svůj konec, ale tady konce nevidět. Nebaví mě sjíždět stále stejný obehraný koncept. Kotěnočkin to je teda jméno pro režiséra. Blbost na pátou. Co taky čekat od ruské produkce. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

V dobách totáče velmi zdařilá sovětská náhražka za Disneyho. Dávám 5* - dílem z nostalgie, dílem za to, že jde opravdu o vtipný seriál nabitý nápady. I Tom s Jerrym by mohli blednout závistí. A nevěřili byste, že i takováto nevinná zábava byla u sovětských papalášů chvíli považována za POLITICKY ZÁVADNOU!!! Kotěnočkinovi v Rusku moc pšenka nekvetla. To jsou absurdity... ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Kouzelný seriál. Velký zlý vlk ve zvonovkách s cigárem v tlamě nepřetržitě vymýšlí, jak dostat zajíce, nejlépe do svého vlastního žaludku. Díky Bohu se mu to příliš nedaří, neb malý okatý zajíček je čiperný šikulínek. Krásná animace, příjemná hudba, úžasně napsané, nápadité a vtipné, prostě je to óčeň charašó. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Naprostá klasika a nářez. Na vlka nikdo nemá, jen dodneška lituju, že toho malýho hajzlíka nezabil.. Nelze si nevšimnout spratkovských komentů: na Toma a Jerryho to nemá, atd. Hajzlíci pitomí, držte tlamky, když tomu nerozumíte! Komu se nelíbí Jen počkej je vůl a vymatlaná guma!!! A je to! Kukkik je vítěz, není to jen vl, ale j vygumovaná mrdka, protože dát 4hvězdy Hostelu a odpad Jen počkej, to už vyžaduje opravdu značné poškození mozku! ()

Angelino 

všechny recenze uživatele

Toma som vždy trochu ľutoval, lebo nikdy Jerrymu nič zlé v podstate neurobil. Zato Vlk je zlý až od kosi. A nie len na zajka, ale aj na všetkých okolo. Takže omnoho hlbší morálny základ a samozrejme určitá kultovosť má dávajú plnú. A ak sretnete kohokoľvek vo Vašom veku z "východného bloku" všetci ju poznajú... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • Jeden diel sa vyrábal priemerne deväť mesiacov. (Raccoon.city)
  • Posledné dve časti natočil v roku 2005 syn pôvodného režiséra Alexej Koťonočkin a plánoval aj celovečerný film, na ktorý ale nezohnal potrebné financie. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama