Reklama

Reklama

8bitové Vánoce

Trailer 1

Obsahy(1)

Zábavný příběh plný dětských dobrodružství se odehrává na předměstí Chicaga na konci 80. let minulého století. Hlavním hrdinou je desetiletý Jake Doyle, který se snaží získat k Vánocům nejnovější a nejlepší videoherní systém. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Osmdesátky stále letí, ale pokud se člověk přenese do své doby a vzpomene si na tu svou vytouženou věc, kterou k Vánocům nikdy nedostal, vřele se ztotožní s Jakem a jeho vytouženou konzolí NES, ač třeba (8 bitovým) hrám nikdy nepropadl. Natočené je to svižně, ale je na tom vidět, že rejža na to tolik peněz neměl a klasikou z ranku Sám doma se 8-Bit Christmas nejspíše nestanou. Musím ale vyzdvihnout závěr, který jak jsem zjistil, leckomu připadal divný, ale mě bez skrupulí dojal. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Fajn retro atmosféra, navíc i s Barneym.. Celé se to točí okolo herních konzolí, což oceňuji. Snad každý kluk měl v dětství nějakou tu ďábelskou krabičku, na které strávil tuny času. Ale nepřináší mi to nic nového, chybí mi tam ta tradiční filmová vánoční atmosféra, nicméně Christmas Eve byl nádherný! Rodinný snímek, který by těm tuzemským natrhl šost, ale jako žánrovka nic extra. 40% ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Je to takovy nevim no, proste fajn, neurazi, nenadchne. Je videt, ze je to cileny na celou rodinu, takze se nekdy tvurci musi trochu krotit, sem tam tu je hluchy misto, sem tam promarnena sance, ale nastesti prevladaj fajnovy momenty a do toho par fakt v ramci zanru masakralnich scen. Takze ackoliv vse podstatny je videt uz v traileru, ja se bavil slusne, detsky herci jsou v pohode a Harris se Zahnem jsou jako vzdy fajn. Lepsi 3*. ()

L-wyz 

všechny recenze uživatele

Filmu se dá, pokud máte tento typ filmů rádi, máloco vytknout, takže ve svém komentáři si jen kopnu do dabingu a titulků. Nejprve jsem si film pustil s dabingem, ale po pěti minutách jsem to musel hodit na původní znění s titulky. Vážně nikomu z těch, kteří se na dabingu podíleli nevadilo, když dětští herci mluvili dospělým hlasem? Netýkalo se to všech, ale i tak to bylo do uší bijící. Připomnělo mi to příšerný DVD dabing (SPI Film) jinak výborného Mostu do země Terabithia.  Ale jak už jsem psal na začátku, tak ani titulky nebyly žádná sláva. Za tolik chyb a nepřesností by se i Google translator musel stydět. A za tohle by chtělo HBO dostat zaplaceno? Leda velký hnědý... ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Retro-based príbeh, ktorý by mohol mať podnázov “Honba za Nintendom“. Rozprávka od Neila Patricka Harrisa v podaní v soft štýle Barney Stinsona vždy poteší (nie je to inak ani teraz). Základná myšlienka a ponaučenie príbehu je pekná, avšak by mohla byť prezentovaná trochu dôraznejšie. Vo filmu ako aj v samotnom príbehu bol väčší potenciál. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Před natáčením musel Neil Patrick Harris absolvovat 14denní karanténu. Každý den zveřejňoval vtipné video, jak ji tráví. (BMW12)

Reklama

Reklama