Reklama

Reklama

Ostrov

Trailer

Obsahy(1)

Richard (Jiří Langmajer) a Alice (Jana Plodková) se na exotické dovolené pohádají, protože Richard se chce nechat rozvést. Rozhodnou se, že odletí předčasně domů, ale jejich malý letoun ztroskotá na opuštěném ostrově, Richard a Alice jsou tak nuceni společně čekat na záchranu. Osamělí trosečníci se na tropickém ostrůvku musí postarat nejen o svou záchranu a přežití, ale také začít znovu spolupracovat a hledat k sobě cestu zpátky. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (292)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jestli se nepletu,. tak podobná šablona v našich luzích a hájích ještě použita nebyla. A možná to tak mělo zůstat. Výprava byla sice fajn, obsazení také, ale vzhledem k tomu, že všechny prachy nejspíš padly na exotickou lokaci, omezily se lapálie osamělé dvojice na pouhé vzájemné poštěkávání. To sice mohlo v určitých momentech zafungovat, ale koukat se hodinu a půl na to, jak si Langmajer s Plodkovou nadávají, to pro mě bylo ubíjející. 35% ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

CK HAVLÍK tentokrát vyrážela za sluníčkem a thajská mise podle mě dopadla o poznání líp, než Minuta věčnosti- vedlejší produkt předešlé dovolené na Islandu. Kolik manželství by se asi dalo podobným způsobem, kdy jsou manželé bezvýhradně odkázáni jeden na druhého, zachránit…? Myslím si, že kdybychom se v rámci toho ještě navíc proměnili v Langmajery v Top Gun bundě, tak by se rozvodoví soudci mohli postavit do řady na pracáku. Úspěch zaručen. U přísných ČSFD recenzentů Ostrov sice propadl, myslel bych si nicméně, že v kinech tahle sladká limča bodovala. Já k ní mám taky výhrady, ale dobře udělaná komerční věc může mít svoje kvality. A tohle je ten případ. P.S.: Ta řeka s vodopádem na takhle malým ostrově nejspíš cirkulovala na elektřinu. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Řekněme si na rovinu, že je to vykrádačka. Ale když tohle dám stranou a budu se na to dívat jako na "český originál", tak se jedná o jeden z těch povedenějších českých filmů. Nejvíc jsem ráda za to, že si tvůrci odpustili takové ty české typické trapné fórky. Tenhle snímek jede na klasických vtipech, občas i na vážnost a funguje to. Jen jsem moc nevěřila chemii mezi Jirkou a Janou. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Nie je to ani vtipné, ani napínavé, ale hlavne tomuto Robinsonovskému čakaniu na záchranu chýba logika - opustený ostrov bol zázračný, vždy v príhodnej chvíli vyplavoval ďalšie a ďalšie poklady pre prežitie dvoch stroskotancov. Film je postavený na dvoch hercoch a ich vzťahových dialógoch a krásnom thajskom zálive. Usudzujem, že vďaka tomu si filmový štáb natáčanie užíval. A to je asi tak celý prínos do kinematografie. Hlavné postavy síce svoje úlohy zvládli, ale nakoniec pre mňa len ďalšia rýchlo zabudnuteľná nuda. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Jediné plus tohoto filmu je to, že nejde vyloženě o průser a to je tak asi všechno. Dobré to taky není. Ona to vlastně není ani komedie, vtipu je tam pomálu a nějaké výrazné drama se taky nekoná, takže proč to vůbec vzniklo? Aby si herci užili dovolenou, že? Šest dní a sedm nocí není vykradené jen konceptem, oni si drze kradou i velmi podobnou scénu s taháním hada. Plodkovou nemám rád a Langmajer mi s tou svojí jedinou hereckou polohou (mluvení klidně a pološeptem) už úplně leze krkem. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (13)

  • Když se na vodě objeví nafukovací člun a Richard (Jiří Langmajer) s Alicí (Jana Plodková) k němu běží, tak Alice do něj skočí a namočí si vlasy. V dalším záběru člun vytahuje z vody a vlasy má suché. (griph)
  • V závěru filmu zní píseň „Hold On“ od australské rockové kapely Jet. (sator)
  • Televizní premiéru na televizní stanici Prima si nenechalo ujít přes 672 tisíc diváků starších 15 let. (rublik05)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama