foto

Jana Plodková

  • nar. 5.8.1981 (36 let)
    Jičín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jana se narodila v roce 1981 v Jičíně, vystudovala JAMU. Již od malička se věnovala herectví, ale také zpěvu a tanci. Plynně mluví německy, jelikož jako malá jezdila s tanečním kroužkem 5 let do Německa.

Na JAMU hrála ve hrách Zvíře a Choroby mládí. Když dokončila studium, začala její herecká kariéra v divadle Polárka. Později se objevila v divadle Na Fidlovačce a pak ukotvila v HaDivadle, kde si zahrála v hrách Ředitelská lóže, Yvonna, princezna burgundánská, Incident, nebo Renata Kalenská (nominace na cenu sazky v kategorii nejlepší herec).

Zahrála si v krátkém českém snímku: Nejlepší je pěnivá a také v dánském dramatu Prag, kde si ji všimnul Jan Svěrák a obsadil jí do vedlejší role Čárkovaný v komedii Vratné Láhve.

Má přítele Václava Libíčeka Neužila, nadále hraje v divadle HaDivadlo, věnuje se zpěvu, tanci, tenisu a hraje na kytaru.

Filip "Fildas" Hrubeš

Herecká filmografie

Filmy

2018 Čertí brko
Tátova volha
2017 Absence blízkosti
Kozy léčí (TV film)
Touha motýla
2016 Lída Baarová
2015 Ztraceni v Mnichově
2014 MY 2
2013 Rozkoš
2012 Čtyři slunce
Polski film
2009 Doma u Hitlerů (divadelní záznam)
Ocas ještěrky
Protektor
Průvodkyně (studentský film)
Vetřelci a lovci: Zrozen bez porodu (TV film)
2007 Vratné lahve
2006 Setkání v Praze
2005 Domenica pomeriggio (studentský film)
Nejlepší je pěnivá (studentský film)
2002 Příběh vánoční

TV seriály

2018 Černé vdovy (TV seriál)
2017 Single Lady: Jízda v Óčku (TV seriál)
O pár měsíců později (E10)
Pinďouři z automatu (E09)
Bankrot (E08)
další epizody (10)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Mrtvý lidi (E03)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Lokomotiva vládního rady (E12)
Vlast a národ (E11)
Hra na štěstí (E10)
další epizody (8)
Kosmo (TV seriál)
Česká škola (E02)
Sumec nemá kníry (E01)
Žrouti (TV seriál)
Souboj titánů: Finále (E08)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
další epizody (12)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Hrdina (S01E13)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Messenger (S02E14)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Hřích profesora Sodomky (E02)
Zázraky života (TV seriál)
2008 Comeback (TV seriál)
Lupiči (S01E07)

Dokumentární

2008 Film o filmu: Protektor (TV film)

TV pořady

2017 Ceny české filmové kritiky 2016 (TV pořad) - mod.
24. Český lev (TV pořad)
2016 Český lev 2015 (TV pořad)
2014 DVTV (TV pořad)
2013 Český lev 2012 (TV pořad)
Nominační večer Českého lva 2013 (TV pořad)
Zlatý časy! (TV pořad)
2012 7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
2009 Fakta Barbory Tachecí (TV pořad)
Talkshow Jana Saudka (TV pořad)
2008 Hvězdný reportér (TV pořad)
2006 StarDance aneb když hvězdy tančí (TV pořad)
2004 Na stojáka (TV pořad)
Uvolněte se, prosím (TV pořad)
1987 Manéž Bolka Polívky (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2017 Ceny české filmové kritiky 2016 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(88)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace