foto

Ondřej Konvička

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

2017 Hlasy
2016 Hloubka ostrosti (amatérský film)
Pohádky pro Emu
2015 To není moje sestra! (amatérský film)
2014 Slovensko 2.0
Vrba (studentský film)
Zejtra napořád
2013 Isabel
2011 Bastardi 2
Jeden král měl koně
Rekvalifikace
2010 Bastardi

Dokumentární

2013 Na vlastní nohy: Srí Lanka - Poslední sbohem (TV seriál)

Zvukařská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace