Reklama

Reklama

Vyvolené

  • Hongkong Chi luo te gong (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na celém světě začnou jedna za druhou mizet přitažlivé dívky se sportovní postavou. Za touto záhadnou epidemií stojí strůjkyně všeho - Madame M (Almen Wong), která má v úmyslu z těchto dívek vychovat profesionální vražedkyně. Po dlouholetém děsivém výcviku přežijí události jenom Charlene (Maggie Q), Katt (Anya) a Jill (Jewel Lee). Stanou se z nich nejhledanější profesionální vražedkyně. Při výpravě, během níž mají za úkol zabít jistou osobu v Hong Kongu, se setkají s agentem CIA Jackem (Daniel Wu), který přísahá, že dívkám vrátí zpět jejich minulost a Madame M vyřadí ze hry. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Evander 

všechny recenze uživatele

Vyvolené jsou neskutečnou slátaninou všeho možného, takže je těžké tento film i hodnotit. Nicméně přitažené za vlasy je to neskutečně, příběh to v podstatě nemá a pokud, tak je velmi nekonzistentní. Na druhou stranu dívat se na to celkem dá, některé scény i pobaví, byť jich není mnoho. Těch vyloženě debilních je o poznání více. Na straně pozitiv filmu jsou krásné ženy a místy slušná hudba, na straně negativ rozhodně otřesná režie, bídná práce s kamerou, absence konzistentního a smysluplného příběhu a nakonec vlastně i akční scény. 45% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Okamžik, kdy jsou kamarádky hozeny do klece, aby se mezi sebou vyvraždili je asi nejzajímavější scénou filmu. Například znásilnění omámených žen není pro mé chuťové buňky v akčním romantickém(?!!) filmu zrovna nejlepší ingrediencí. Celkově strašně nudné, trikově přitažené za uši a režisérsky nezvládnuté... To jsou Vyvolené(zase skvělý překlad...). ()

Reklama

kikuka 

všechny recenze uživatele

Okej, chcelo by to trochu menej jinglov v rámci súbojov - zbytočne sa stráca ich švih. Filmík má však celkom milú vizuálno zbraň - pre mňa v podobe Daniela Wu, ktorý podobne ako Nicholas Tse rastie do magnetizmu ;-). A už mi je jasné, že si budem musieť podopĺňať vzdelanie. Som zvedavá, koľko som toho videla a aj som už zabudla :) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono je znát, že Siu-Tung Ching je především choreograf. Bojové scény měly vysokou úroveň, neopakovaly se a daly se přehlédnout i sekvence, které patří spíše do eposů typu Tygr a drak nebo Hrdina. Všechno ostatní byla naivní a hloupá blbost. Ale blbost zábavná a navíc okořeněná přítomností sexy Maggie Q, které bych snad vyčetl jen to, že toho neukázala krapet více. To ostatně platí i o zbývajících vraždících členkách, pokud nepočítám samotný úvod. Jednorázová zábava. 55% ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Akcna stranka ma v sebe tolko energie, pred ktorou bledne aj zajacik Duracell a vobec nevadi, ze s kazdou ubehnutou minutou sa viac zapajaju vizualne spomalovacky, digitalne vylepsenia a dratiky (pri zaverecnom dueali som obcas zabudol aj usta zavriet...). Zial, to vsetko medzitym je naivne aj na pomery akcnych filmov s "jednoduchym pribehom plneho klise". Je to skoda, pretoze Siu-Tung Ching tymto filmom dava na jednej strane jasny hold svojho casu v HKG popularnemu subzanru "girls with guns" a zaroven az fetististicky snima a podtrhuje linku priatelskeho puta medzi hlavnymi hrdinkami. Z hladiska pohlavia tak ide o cielene opacny protipol k oblubenemu motivu "priatelstva az za smrt" v akcnych opusoch Johna Woo. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Na začátku filmu, když jde Fiona (Marit Thoresen) do hotelového pokoje, má bílé boty s podpatkem, o něco později, konkrétně při souboji s ochrankou, má ploché boty a za dalších několik vteřin, když z pokoje vychází, má opět boty s podpatkem. (Fantasy)

Reklama

Reklama