Reklama

Reklama

Hrubý střih

Trailer 1

Britský krejčí, který žije v Chicagu 50. let, to nemá vůbec lehké. V jeho dílně si totiž začnou vyřizovat účty tamní mafiánské gangy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (146)

janesX 

všechny recenze uživatele

Malá (komorná) ľaho odhadnuteľná gangsterka, inscenácia s nie príliš sympatickými postavami. Možno vhodná ako divadelná hra (ktorá by zrejme nemala úspech), alebo ešte lepšie rozhlasová hra. Pre mňa slabý priemer. Režisér a scenárista tohto nie veľmi sofistikovaného a ľahko prekuknuteľného hrania sa na "kto je tu krysa", je autorom scenáru Kódu Enigmy (2014) , teda ten istý človek. Hmm.. ()

Brooks 

všechny recenze uživatele

Iba priemerne zábavná thrillerová konverzačka so šiestimi postavami zatvorenými v dvoch miestnostiach, s poltuctom povinných zvratov a tuctom logických dier. Rafinovanejšie napísaný scenár, ktorý by lepšie pracoval s postavami a ich motiváciami, by určite neuškodil. Mark Rylance uveriteľný v oboch polohách, ale kráľom je tu mafiánsky boss Simon Russell Beale. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Komorní, minimalistická, chytrá a skvěle zahraná mafiánská konverzačka, které nechybí napětí a dokonce i slušně vymyšlené zvraty. Příjemné překvapení, které se ničím zbytečně nezdržuje a diváka, který nutně nepotřebuje akci baví a ukazuje, že stále může vzniknout film, který si vystačí s málem ale přinese mnohem více, než kdejaký blockbuster. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

V jistý moment jsem si myslel, že The outfit docela ztrácel dech a už mě nemůže ničím překvapit, ale to jsem se mýlil. Film na mě působil spíše jako divadelní hra, ve které si tvůrci velmi dobře pohráli (díky pár zvratům) s divákem. Rylance už tradičně super výkon - více takových originálních filmů prosím - 75%. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Chytře vypointovaná a kostýmy a kulisami naprosto odzbrojující komorní gangsterka, která láká na pár zvučných hollywoodských jmen a tak trochu přináší i v roce 2022 zpátky vibe těch staromilských detektivek, které bohužel téměř vymizely. A je to obrovská škoda, protože já osobně bych si tohle užil i v kině. Namísto prázdných blockbusterů, které tyhle malé, ale osobité projekty z plátna vypuzují. [viděno na SkyShowtime 3.11.2023] ()

Galerie (51)

Zajímavosti (2)

  • Název filmu má dvojí význam. Chicagská mafie je také označována jako The Outfit. (mikki089)
  • Mark Rylance (Leonard) byl ve skutečnosti vyškolen v krejčovských technikách slavnými krejčími, dříve k vidění v sérii Kingsman. Jejich ikonický domácí tvíd je možné na okamžik zahlédnout ve filmu. (mikki089)

Reklama

Reklama