Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesorovi Philipu Brainardovi pomáhá v domácnosti jeden z jeho četných vynálezů, živý létající robotek ženského pohlaví Weebo. Večer si má Philip brát Saru Reynoldsovou, prezidentku univerzity. Ve své roztržitosti už dvakrát na obřad zapomněl. Zamilovaná Weebo, která funguje také i jako elektronický záznamník, mu to záměrně nepřipomene, a tak Sara čeká u oltáře opět marně. Zájem o ni má Wilson Croft, Philipův kolega, který mu ukradl už několik vynálezů. Teď chce využít Sařina zklamání a chce mu přebrat nevěstu. Philip vynalezne zelenou hmotu, která ožije a má schopnost donekonečna zvyšovat vloženou energii, a dá jí jméno Flubber. Díky tomuto vynálezu se potrhlému vědci podaří vyřešit finanční problémy univerzity, odrovnat soka v lásce a posléze i získat zpět zklamanou snoubenku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

Alister

všechny recenze uživatele

Je to skvělý film pro děti, a nikdo jiný než děti by jej také neměl hodnotit a myslet to zcela vážně, neboť s věkem jsme se evidentně stali vůči podobným filmům poněkud topornými, což ale není důvod abychom je zatracovali. Chtít od Flubbera hloubku znamená nenacházet jí v sobě samém. Je mi líto trapných komentářů od lidí, kteří -- jak jsem vyčetl z jejich jiných komentářů na csfd -- jsou schopni velmi senzibilně reflektovat vážná "dospělá" dramata, ale zdá se, že o to více jim unikají záležitosti jiné. Bohužel .) ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Děsně ujeté. Pokud oplýváte nějakým logickým myšlením, tak ho radši už dopředu vypněte nebo spláčete nad výdělkem. Tady se na nějaké fyzikální či jiné zákony nehraje. Robin Williams hrál šíleného profesora/vědce obstojně. Byl dostatečně crazy. Ale že bych si za půl roku pamatovala něco o filmu Flubber, to pochybuji. Nevýrazné, víceméně lehce podprůměrné. 3* dávám ze sympatií k Williamsovi a jeho filmové partnerce Marcii Gay Hardenové, protože tolikrát nechaná u oltáře... to jsem snad ještě v žádném filmu neviděla. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

To boli časy, 90. roky! Dnes sa mnohé štúdiové rozhodnutia javia neuveriteľné, ale naozaj to bola doba, kedy bol Robin Williams za jednu z najväčších hviezd Hollywoodu a tak nebolo nič čudné na tom, investovať brutálnych 80 miliónov (!) do komédie, v ktorej blbne s CGI želé. Flubber stojí iba na roztržitom Williamsovi a efektoch, ale vôbec to nevadí. Pekná a príjemná rodinná komédia s extrémne neoriginálnym scenárom, pri ktorého písaní sa nikto snáď ani len symbolicky nesnažil o to, byť originálny. Čo zarazí, ak vezmeme do úvahy, že autorom scenára je legendárny John Hughes. Hoc by sa mohlo zdať, že to bol ukážkový trhák, i vzhľadom na masívny rozpočet tých celosvetových 177 nie je až taký zázrak. ()

klerik

všechny recenze uživatele

Americká rodinná zábava, ťažiaca z nešikovnosti. Humor stojí na grimasách a "efektoch". Režisér nevie kedy "komediálnu" scénu ukončiť a všetko naťahuje do absurdosti. Absolútne bez emócii, ale popri tých Zamilovaných profesoroch a doktoroch, čo kecajú si zvieratami, to (ako detský film) celkom ujde... ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Skvělá rodinná komedie, plná hlášek a skvělých scén se zelenou želatinou. Tohle se povedlo, a chtělo by to pokračování. Byla to zábava. Herecké výkony dobré. Hlavně hlavní hrdina a jeho hračky. Herecké obsazení super. Příběh dobrý. Efekty super. Hlášky: Vzal míček, namazal ho šlehačkou... 😄 a další hlášky. Poznámka: Film je velmi pohodový a milý. Poznámka: Být vědcem a inženýrem, to může být i legrace. 😄 Hvězdiček 4 ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Mená zlodejov, ktorý robia pre Hoenickera, sú Smith a Wesson, odkaz na veľkú americkú spoločnosť Smith & Wesson vyrábajúcu zbrane. (Mihail123)
  • Když Wesson (Ted Levine) nahlíží oknem do Philipovi (Robin Williams) laboratoře, dostane ránu do čela bowlingovou koulí namazaným Flabbrem. Koule se odrazí a letí nahoru. Boule na čele od koule je ale na druhé straně a měla by letět k zemi. (LuCaSh)

Reklama

Reklama