Reklama

Reklama

Rozpolcená

Trailer 1

Bohatý rozvedený muž Chris se zamiluje do záhadné Sky. Záhy se však společně s bývalou ženou a jejich dítětem ocitá v pasti. Čeká je zoufalý boj o život. (Canal+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (21)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hloupoučký thriller o sociopatce terorizující tupouna, který jí sedne na lep. Prieto se ani nesnažila zažité klišé něčím ozvláštnit, takže je to předvídatelné od A do Z, ale když to tak vezmu kolem a kolem, nemohu říct, že by to byla nuda. Tak nějak je pořád se na co dívat a je celkem jedno, že občas jsou to do očí bijící nesmysly. A vyšlo to i herecky. Teď nemám na mysli Malkoviche s Grillem, ale Lilly Krug, která možná není kdovíjaká herečka, ale tady je pekelně roztomilá a k sežrání. I tak ale platí, že pokud někdo po Kidnap čekal od Prieta nějaký posun, tak bude zklamán a vypadá to, že tenhle chlap bude zaškatulkován jako režisér tupých thrillerů. Na druhou stranu mohl dopadnout i hůř. 50% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Lilly Krug má plný arzenál ženských půvabů, takže není divu, že jí podlehl boháč Cameron Monaghan, t. č. v rozvodovém řízení. Sice poznal ženu svých snů, ovšem nevěda, že si domů a do života přivedl všehoschopnou psychopatku, která o jeho mužskou výbavu stojí jen naoko, se jeho dům nestane přístavem bezpečí. Z pohledu filmového času to znamená, že do půlhodiny se z ní vyloupne výstavní mrcha. John Malkovich a Frank Grillo, kteří si vzali film produkčně na starost, také viděli v jejích vnadách budoucnost. Ve filmu si rovněž zahráli, první jmenovaný manažera motelu, druhý jmenovaný jejího společníka, a těžko říct, který z těch dvou dopadl hůř. Nejlépe z toho vyšel Monaghan, protože v prvé řadě dostal za úkol tuhle krásku uspokojit v posteli. Postelové hrátky ovšem přijdou vniveč, o větší thrillerovou porci se hlásí záchranné manévry, jak uniknout šílené psychopatce z jejích spárů. O to hůř, že hlavní hrdina je po incidentu s lupičem na parkovišti, který mu způsobil zlomeninu nohy, dočasně upoután na invalidní vozík. Divák jistě zaregistruje i herečku Sashu Luss, která se ještě před nedávnem prostřílela a prokopala v její akční prvotině Anna, ovšem tentokrát má její nová role s tou předchozí pramálo společného. Tři roky od jejího sexy akčního manévrování má po boku dítě a hraje si na matku. Určitě má film vyvážený poměr erotického dusna a napětí, co se stane v příští minutě. A pořád se něco děje. Bonusem je také skutečnost, že film se nevyhýbá explicitnosti, tudíž i nějaká ta rozseknutá i odseknutá tělesná partie má ve filmu své krvavé místo. Scenárista David Loughery se ponejvíce specializuje na thrillery, co mají béčkový nádech. A má štěstí na kvalitní režiséry. Luis Prieto je jedním z nich. A ačkoliv není jeho doménou filmová tvorba, čas od času své seriálové zakázky prokládá nějakou tou filmovou odbočkou, naposledy tak učinil s Halle Berry v thrillerové jízdě Na doraz. Sexbomba Lilly Krug velmi rychle zapadla do daného konceptu a zazářila oblečená i neoblečená, přičemž tenhle thriller má všechny složky, které jsou důležité pro udržení divácké pozornosti i erekce. 10/10 ()

Reklama

Saxos 

všechny recenze uživatele

Už jsme viděli v obdobném zpracování vícekrát, než má stonožka nožiček. A přitom si žádný z těch dementů neuvědomí, že i kdyby se jim jejich plán kompletně vydařil a z nich se stanou ti vytoužení zazobaní boháči, tak tím pádem za bukem už čeká další zmrd, který chce pustí žilou pro změnu jim. Závěr: nedoporučuji. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Thriller postavený na dobre známom príbehu – bohatého „chlapíka“ si vytypuje mladá slečna, ktorá postupne prevezme na ním kontrolu s cieľom získať od neho peniaze. Psychicky nestabilnú slečnu celkom slušne stvárnila krásna Lilly Krug. Soft erotické scény tu slúžia len ako vizuálny doplnok. Síce celý film krváca z viacerých rán, ale v danom žánru sa nejedná o najhorší výsledok. Každopádne by ma zaujímalo, že prečo sa v takýchto „lower quality“ filmoch objavuje John Malkovich? On má na viac. Prečo sa chce vydať na podobnú dráhu ako jeho priateľ Bruce Willis?  P.S.: Niektoré scény sú čiastočne inšpirované snímkami filmu Mysery. Osobné hodnotenie: 63% (**)  ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Oproti minulému filmu Na Doraz zlepšení. Bohatý chlápek co má bezpečnostní firmu si nabalí ženskou pak ho někdo zraní a ta ženská se o něho stará. On s ní plánuje vztah ona naopak plánuje s kumpány , že ho o všechno okrade do toho se namýchá jeho bejvalka s děckem a domácí té ženské, kterému dluží peníze.  Bohužel konec je plný chyb ten obraz , že odborník na  obrazy tam nechá je zvláštní, ale, že se z tama nedokáže dostat je divné přitom by nejspíše stačilo zadat třikrát úmyslně špatný kód a volala by se policie. Dále pak jako administrátor předpokládám, že   to heslo mohl změnit tak poté co unikl kdyby ho změnil ona se tam nedostane to samé platí i u ní mohla to heslo změnit a to děcko by neuteklo.   Jinak na konci jde krásně vidět, že poté co ji sekl tím cepínem nic se jí nestalo nejen, že nekrvácí , ale ani té halence co měla nic není. 60 procent ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama