Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sonny je poněkud dětinský nedostudovaný právník, který nedávno překročil třicítku. Nemá žádnou představu, co si počít se životem. Zklamal rodiče a přítelkyně Vanessa se s ním rozešla. Pak dojde v Sonnyho životě ke klíčové události. V jeho bytě se shodou náhod objeví pětiletý Julian, údajně nemanželský syn Sonnyho spolubydlícího. Napadne ho, že by si chlapce mohl adoptovat a tak dokázat své přítelkyni, že se dokáže vyrovnat se zodpovědností dospělých. Vanesu tím bohužel neohromí. Sonny si brzy vyhlédne náhradu v podobě pohledné Layly. Jejich vztah se vyvíjí po večerech, takže přes den má dostatek času obšťastňovat Juliana svými svéráznými výchovnými metodami. Jenže pak se objeví zástupce sociálního úřadu, který zjistil, že Sonny není Julianův otec, a dítě mu odebere. Role otce se Sonnymu zalíbí natolik, že chce, aby mu byl chlapec svěřen do péče. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

montel 

všechny recenze uživatele

Sonny (Adam Sandler) je typický povaleč, který celé dny tráví u televize. Leze na nervy všem včetně své přítelkyně i svému otci. Jednoho dne zazvoní zvonek a za dveřmi stojí pětiletý Julian (Cole Sprouse). Sonnymu tento chlapec brzy přiroste k srdci a proto se jej chystá adoptovat... Adama Sandlera mám rád. Jeho komedie jsou přesně můj styl humoru. Jenže pokaždé je to tak strašné klišé, že prostě nemůžu přidat další hvězdu i kdybych chtěl. Rob Schneider v roli rozvažeče jídla opět nezklamal. 60% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Už som si zvykol že Sandlerovki majú prízemný humor ale tento počin nemá skoro nič a tobôž príbeh, cameo Buscemiho skoro nevyužité a srandy si tu neužijete skoro vôbec, plus morálne ponaučenie vyplývajúce s príbehu je úplne prehrávajúce a nechápem ako sa z takej zbytočnej nekomickej tuctovky mohol stať v USA taký hit, že by Sandler bol až taký reklamný ťahúň? ║Rozpočet $34,2miliónaTržby USA $163,479,795Tržby Celosvetovo $234,801,895 ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Lenivý absolvent právnickej fakulty (Adam Sandler) si adoptuje dieťa, aby zapôsobil na svoju priateľku, no všetko nejde podľa plánu a on sa stane nepravdepodobným pestúnom. Prekvapivo dojímavá a konzistentná komédia, vďaka ktorej Sandler oslovuje nové publikum bez toho, aby sa vzdal priestupnej podlosti, ktorá oživila jeho najlepšie diela. 6/10 ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Upřímně moc dobře nechápu, proč zrovna kvůli týhle roli dostal Sandler "ocenění" za nejhoršího herce. Žádnej hereckej koncert se nekoná, ale občas se Sandler do nějaký role hodí a na jeho komedii se dá koukat, což platí i v tomhle případě. Škoda průměrnýho scénáře - nezodpovědnej třicátník bez rodičovskejch zkušeností, starající se o pětiletý dítě, byl námět, kterej sliboval rozhodně větší zábavu. O ultra patetickym proslovu u soudu snad radši uplně pomlčim, ale aspoň, že závěr nebyl ve všech ohledech vyloženě hollywoodskej. Plus dávám ještě za herce v menších vedlejšíh rolích (Schneider, Buscemi). Průměrná komedie, která spolehlivě na jeden volnej večer zabaví. ()

El_Koko 

všechny recenze uživatele

Fanouškem tohoto filmu jsem se stal ještě daleko dříve, než jsem se stal fanouškem filmů Adama Sandlera. Viděl jsem ho poprvé tehdy, kdy jsem byl jen o pár let starší než Julian, a teď, ve věku někde mezi ním a Sonnym se k němu vracívám stále radši. Není to jen přihlouplá komedie plná čůrání na podlahu a přikrývání výsledného produktu novinami, je to milý film o chlapíkovi, který se bojí zodpovědnosti a dospělosti. Tím,kdo mu pomáhá překonat strach z překročení linie mezi bezstarostným vyspáváním mládí a brzkým vstáváním do světa plného kravat a povinností, světa dospělých je malý Julian. Upřímný herecký výkon dvojčat Sprousových snese srovnání s ranými rolemi Tomáše Holého, který v té době vlastně ani neměl ponětí o tom, že hraje, a to samé se dá říct, v tom nejlepším smyslu slova o herectví hlavního dětského hrdiny Juliana. Jasně, pětka jako taková to není, ale za mě nostalgická pětka jasná. A za ostatní myslím příjemná oddychovka jak dělaná pro ty, kterým se taky nechtělo nebo nechce dospět. Zkuste se nad tím zamyslet trochu jinak, než se všichni udávíte pos*nejma zlatejma malinama. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (19)

  • Film se měl původně jmenovat Guy gets kid, v češtině Chlápek dostane dítě. (kosticka7)
  • Akční postavička "Potápěč Steve" je fiktivní figurka vyrobená Adamem Sandlerem podle figurky "Potapěč Dan", se kterou si hrál jako dítě. Postavička "Potapěče Dana" může být viděna v jiném Duganově filmu - Ten kluk je postrach (1990). (HappySmile)
  • Dvojičky Dylan a Cole Sprouse sa v úlohe Juliana striedali behom celého filmu. (matthew.17)

Reklama

Reklama