Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejního detektiva omrzel svět. Selhal, když zasahoval při masakru v restauraci rychlého občerstvení. Nyní bojuje o ztracenou reputaci u svých kolegů v oddělení, u známých ale i sám za sebe. (oficiální text distributora)

Recenze (81)

aluna 

všechny recenze uživatele

Detektiv Ray Pluto je vždycky v pravej čas na pravým místě, leč, bohužel, vždy indisponován a tak se velice často oddává zhulování se u výživnější verze "Cvičíme s Šipinou". O nedostatku profesních schopností a inspirace by mohli vyprávět i dva scénáristi s důrazem na ultramegareálnost, a až nás na festivalu v Cannes bude bít "Do Očí"(,) titulková sekvence(,) přiřkne našemu hrdinovi, když ne přímo věnování, pak minimálně "special thanks". Holt napsat dobrej scénář je, ačkoliv máte v záloze hafo super postaviček, pěkná fuška, a tenhle film je toho důkazem. ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

To, že je tohle DiCillův zatím nejslabší snímek, nijak výrazně nesnižuje mou spokojenost s ním. I když je namístě si přiznat, že na Toma je výsledek překvapivě roztržitý, odměřený a zdaleka ne tak úderný jako jiná jeho díla. Naštěstí je to stále vcelku svěží, zábavné a zapamatováníhodné. I když aura kolem DiCilla jakožto pravověrného nezávisláka je nejspíš nadobro ztracena. Ocenil bych, kdyby se opět vydal tam, kde jeho hrdiny netrápí společenská prestiž (jakkoliv je na ni nahlíženo z kritického úhlu), tam, kde se můžou bezstarostně poflakovat, házet po sobě rajčata nebo řešit, jak konečně natočit ten zpropadený záběr. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Takéto odviazanie som potreboval. A i keď príbeh filmu nemá veľké ambície a je vlastne z tých priemernejších, pohľad a štýl tohto režiséra ho resuscituuje a v jeho rukách ožíva do skvelej kondície. V prvom rade ide o nevídanú rozmanitosť charakterov postáv, ktorých prepojenie stálo za to. A aby neostal len pri čistej šialenej uletenosti, frkne k tomu trošku správnej dávky drámy. Tento štýl sa mi začína pozdávať a myslím, že si DiCillovu tvorbu veľmi rád doplním. 80%. ()

Yoss 

všechny recenze uživatele

Mám pre túto komédiu slabosť. Asi to bude výborným obsadením na čele s jedným z najlepších amerických komikov súčasnosti Denisom Learym, príťažlivou Elizabeth Hurley, správňáckym Luisom Guzmánom a svojským Steveom Buscemim. Výborne napísané scénky a vtipné momenty či dialógy ma pobavia pri každom zhliadnutí. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Tom DiCillo prostě umí – kriminální zápletka, komediální zápletka, romantická zápletka…….parťáci řešící navzájem svůj zadek, začínající scénáristi v šílených sakách ze sedmdesátých let, polda, kterého při přepadení zastoupí šestiletý chlapec……..zločinci, ochránci zákona, sexy chiropraktičky………originalita, ironie, cynismus, humor i drama a to vše zabalené do dárkového nezávislého balení. Nejlepší role (společně s 21. okrskem) pro Denise Learyho, až nebezpečně přitažlivá Elizabeth Hurley a samozřejmě nesmí chybět Steve Buscemi – Double whammy rozhodně patří k tomu nejlepšímu, co zplodila americké nezávislá scéna. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama