Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vyschlé studni je nalezeno tělo ženy, kterou nenáviděla celá vesnice. Podezřelých je mnoho, navíc se brzy ukáže, že lidé si vzájemně kryjí záda a nejsou ochotní s policií spolupracovat. Dana Skálová a její tým budou muset přijít na způsob, jak vesnici ke spolupráci přimět. Podaří se jim odhalit, kdo stojí za smrtí nenáviděné Zlobáby? (TV Nova)

(více)

Recenze (65)

knihovna 

všechny recenze uživatele

Pozor prozrazuji děj, i když slabý. Jednu bábu zabila místní omladina, tu druhou mladou bábu zatím nikdo, ale je otázka času kdo to udělá. Fronta se tvoří už teď. A ne tu dotyčnou angažovanou nezabila celá vesnice, tu ježibabu zabilo to, že to byla herdekbaba. Sice je to stále trestný čin, ale dost  tomu aktivistka svým stylem života pomohla. Hofmann tradičně dobrý, ten utáhne lecos, po letech jsem viděl Vašinku. Zmrzlá mě jako postava (sr...) štvala od začátku, takže to dělá dobře vzhledem k tomu, koho hraje. A za co ta hvězda? Hofmann, prostředí, léto a pivo. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Půjčme si dron, nasereme tam spoustu romantických panoramat, to maj lidi rádi. Napadá mě taková analogie, když se kdysi v době němýho filmu kamery naučily snímat kouř z cigaret a pak museli všichni ve filmech kouřit, páč to bylo in. Dneska si každej čičmunda pořídí dron a udělá s tím majstrštyk. K tomu je vhodné na některou z hlavních postav našroubovat nějakýho kostlivce, dávnej nedořešenej případ, kterej se táhne dějem. Schéma jako prase, který nezachrání ani moji oblíbenci, když nemaj co hrát (Martin Hofmann). ()

Reklama

nikinikiniki odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je jedna velká katastrofa!! Bez šťávy, bez grifu, bez zapálení - nuda, nuda, nuda! Což je dost smutné, protože kriminálních seriálů je mraky právě z toho důvodu, že je jednoduché je natočit. Mám ráda Michala Suchánka, avšak v roli kriminalisty fakticky ne! Nechápu výběr herců. Také si myslím, že opravdoví kriminalisté si zakrývají oči, když běží něco takového v televizi, protože jako laikovi mi přijde úplně na hlavu, když mají ve vyšetřovací místnosti člověka na výslech a přijde druhý kriminalista říct tomu, co vyslýchá před člověkem, že našli tělo té a té tam a tam. Tak tohleto víckrát neeee!!! Zlatá Šumava, Specialisté apod. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako největší fanoušek Simonky Zmrzlé na zdejší databázi jsem si samozřejmě nemohl nechat ujít premiéru nového seriálu na Voyo, ve kterým hraje titulku. Jo samotný díl byl takový všelijaký, nemyslím si, že krimnálka na Vysočině jsou takový vidle jak se nám scénáristi snaží ukázat, ani to nemá nějaký zásadní napětí a pachatelé zřejmě budou objevovány jako houby v lese, na druhou stranu, při sklence vína docela pohodový koukání, Nevylučuji že zvednu v budoucnu i na tři, uvidíme jak další epizodky. Z herců krom Simony se mě ještě docela líbí Monika Hilmerová a Martin toho vždycky rád vidím. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Tak vida, všeobecně nenáviděná titulní Zlobába byla nakonec světice a piča, která všechny svorně od začátku srala svým ustavičným buzerováním a neskutečnou uvědomělostí, lvím podílem přispěla ke šťastnému rozuzlení a je na nejlepší cestě stát se všemi oblíbenou, uznávanou a milovanou. Sladké. Až k zblití. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Premiéru první epizody zhlédlo 1,39 milionu diváků (15+). (rublik05)

Reklama

Reklama