Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na smrtelné posteli přinutí matka svého syna, aby jí slíbil, že se nikdy neožení, což v něm zanechá mentální blok ve vztahu k závazkům vůči jeho přítelkyni. Nakonec se rozhodnou vzít se v Las Vegas, avšak mocný gambler se postará o to, aby muž prohrál 65 tisíc dolarů v pokeru. Nabídne mu, aby dluh splatil víkendem s jeho přítelkyní. Najednou se muž stává chorobně žárlivým a sleduje svoji snoubenku a jejího bohatého společníka, avšak upadá do léček, jak se jej gambler snaží zbavit. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Falko 

všechny recenze uživatele

Romanticka oddychovka, ktora prijemne pobavi tych, ktori od nej vela neocakavaju. Akekolvek reakcie alebo rozhodnutia Sarah Jessicy Parker vo filme su dost nepravdepodobne, takze treba vsetko brat s rezervou. Od rezisera Bergmana sa mi omnoho viac pacila romanticka "rozpravka" MUZE TO POTKAT I VAS (1994) opät s Cageom...10.09.2008 ______ Nicolas Cage - (Jack Singer) +++ Sarah Jessica Parker - (Betsy / Donna) +++ James Caan - (Tommy Korman) +++ Pat Morita - (taxikár) +++ Anne Bancroft - (Bea Singer) +++ Hudba: David Newman +++ ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Hloupoučká romantická komedie svůj potenciálně neotřelý námět využila jen ke střelenému bláznivému třeštění (NC se už tehdá pěkně vyřádil), nijak zvlášť vtipnému. Při bližším pohledu se všichni samozřejmě chovali značně pitomě, což mělo být součástí (pokerové, resp. pomrkávajícně "noirové") hry, avšak nedařilo se. Mladé SJP to tu ale opravdu slušelo. ()

Reklama

Yambo 

všechny recenze uživatele

Na konkurečních televizích běžela ordinace v růžovém čemsi nebo trapnoty a něco jsem potřeboval mít puštěný u vaření. Tak z tohohle pohledu to naprosto vyhovovalo. A to i přesto že se sešli dva herci které nemám rád. No jednu hvězdu přidám za Jamese Caana a lehce komediální mafiánskej nádech jeho poskoků ve stylu Přeber si to. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je takovej ten druh filmu, kterej kdyz neuvidite, tak se nic nestane, ale zaroven se na nej kouka uplne v pohode. Je to takova jednoduchoucka komedie s par vtipnejma scenama a zajimavym pribehem. Nicolas Cage je tady docela dobrej, zato Jessica tu je spis proto, ze je sexy a dobre se na ni diva. Trosku me mrzelo, ze se nakonec z Jamese Caana nevyklubal nejakej vychcanej podvodnik. A taky se tu objevi v maly roli kung-fu Pat Morita. Peknej prumer. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Bohatě strávené líbanky se zamilovanému Nicolasi Cageovi trochu zvrtly v něco neočekávaného. Město hazardu lehko svádí na zcestí. Vidina rychlého zisku je velmi lákavá, ale ještě je tu nenáviděná prohra. Prohrát můžete cokoliv, nejen horentní sumu peněz, třeba i osobu, kterou milujete. Peníze se dají vždycky nějak oželet, ale s milovanou osobou už je to mnohem horší. Pak si uvědomíte, co opravdu můžete ztratit. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Las Vegas v Nevadě, v Culver City v Kalifornii a Kauai na Hawaii. (rafix)

Reklama

Reklama