Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 2

  • Česko Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůně peněz přitahuje lidi, chuť krve zas někoho jiného...  Šerif Lawson má nos na problémy podezírá nevinně se tvářícího lupiče Bucka, že zase něco chystá - a má pravdu. Buckův kumpán Luther právě uprchl z vězení a rozhodli se spolu vyloupit jistou mexickou banku, ve které na ně čeká 5 miliónů dolarů. Buck svolá své další kamarády - rodeo jezdce C.W., trenéra pitbulských teriérů Jesuse a chytráckého strážníka Raye. Cestou na místo setkání, po strážce s netopýrem, zastaví Luther neznámému muži... zanedlouho však zjistí, že autem nesrazil obyčejného netopýra! Luther se setkává se svými kumpány, kteří zatím netuší, že je pronásleduje stín, který jim jde po krku - doslova!!! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jako milovníka pokleslých žánrů a béčkových mozkových klystýrů mě rozhořčuje zdejší nízké hodnocení. Dvojka sice je o něco slabší než jednička, působí trochu levně,televizně (video film), nemá příliš epický scénář, ale porci pokleslé horrorové zábavy nabízí vrchovatou a vydatnou. Gangster na útěku jede za svou bandou a chystá se s ní vybrat jednu mafiánskou banku v Mexiku. Ovšem během cesty na sraz je změněn v upíra, pak postupně a nenápadně na upíry mění i svoje kumpány a společně pak téměř zcela zdecimují početnou policejní jednotku, která je přijede zatknout. Zní to lákavě, ne? NE?! Nejoblíbenější postava: Jesus (Raymond Cruz). Nejlepší vtip: "...a zastřelil i chlápka, který přinesl občerstvení." ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Snaživo natočená strašná zbytočnosť. Privádza ma k úvahe, prečo niektoré filmy jednoducho sú „kúl“ a iné nie. Pretože OD SÚMRAKU DO ÚSVITU II opať disponuje zaujímavým námetom, radom ozvláštňujúcich postupov a ani zďaleka nie márnymi ksichtami, ale... nudil som sa. Na začiatku netopiere prehryzú oceľové lano od výťahu a na konci trvá úplné zatmenie slnka polhodinu... ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Koncept vlastně velmi dobrý (na téma "jak natočit levné pokračování") a Siegel si, podobně jako v Narušiteli, vymyslel pár fajn kamerových nájezdů a úhlů pohledu. Ale netáhne to. Roberta Particka mám rád jako každý, kdo vyrůstal v devadesátkách, ale v téhle roli je málo cool i macho. A vedlejší členové bandy, jakkoli jim je pravidelně dopřáváno i nějaké to roztomilé slovní střelivo, působí v nejlepším případě zaměnitelně, v tom horším rovnou nesympaticky. Zatímco ale před 15 lety mě to jako milovníka jedničky skoro urazilo, dneska musím filmu nechat, že své kouzlo a nějaké ty kvality (v rámci béčkových hororů) má. Podobně jako třeba Netopýři s Lou Diamondem Phillipsem. Škoda, že se tu Siegel v rámci gore nevyřádil tak, jako v případě svého debutu. Kdyby ano, možná by se dvojka protlačila i na tři hvězdy. Takhle za 50%. ()

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

0/10 Uz si to poradne nepamatuju (radsi ;]]), ale vim, ze jsem z toho byl nebetycne rozcarovan a poradne se nevyspal - slo to na Nove kdysi nad ranem. Treti dil je kapku lepsi a druhy dil Carpeterovych Upiru je jeste horsi ;]] Veru tezka volba. Snad jenom si koupit swihadlo a trochu potyrat svoje telo. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Druhý snímek o nočním klubu ´From Dusk Till Dawn´, tedy česky ´Od Soumraku Do Úsvitu´ jakoby vypadl z projektu Grindhouse. Film pro autokina své doby jako stvořený. Podřadný děj se základní zápletkou a zběsilé tempo nekončící akce na poli jednoduché zábavy jak má být. Máme tu opět partu zlotřilců, kteří tentokrát jedou přepadnout mexickou banku. Jenomže to by se nesměli před tím stavit v onom známém nočním klubu. Děj není žánrově rozdělen jako předchozí film (i když původně to tak také nemělo být, neboť se jednalo o dva rozdílné scénáře a Quentin Tarantino se je rozhodl spojit). Prvních dvacet minut se nám všichni aktéři představí a prozradí co mají v úmyslu. Pak už to jede ráz naráz. Jednoduché efekty, levná výprava a jedna akce střídající druhou. Kdo čeká styl Quentina Tarantina, bude zklamán. Tohle je poněkud jiná zábava. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • Film vyhrál cenu Saturn v kategorii nejlepší domácí video. (Terva)
  • Natáčení probíhalo od 19. ledna do 8. března 1998 mimo jiné také v Jižní Africe. Zfilmován byl tak později než třetí pokračování série. Uveden byl přesto druhý v pořadí. (gogos)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno