Reklama

Reklama

Bigbug

Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 2045 nechávají lidé většinu práce na umělé inteligenci. Staromilská Alice to dělá zrovna tak, a když se roboti vzbouří, její starostliví androidi ji zamknou doma. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (72)

Sopholojong 

všechny recenze uživatele

Asi najsialenejsi Jeunet. Osadka blaznov zavislych na technologiach, ktori si ani neprdnu bez toho aby im to AI Einstein nerozanalyzoval, alebo neodporucil. Pokusy o sukacku toho starsieho paru najlepsie a najpritazlivejsie z celeho filmu. Naopak, akekolvek interakcie s technologiami a tym militantnym posahancom s laserovymi ocami a v prilbe uplne mimo divacky zaujem. Dizajn ma Jean-Pierre ale opat netradicne vymaznany, takze s "odretymi ocami" 5/10. ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

Úsměvné i mrazivé, jeunetovsky výtvarně stylizované a pravděpodobně i trefné ztvárnění dystopické (nepříliš vzdálené?) budoucnosti lidstva, které do nástrah a vějiček totalitářského technokratického systému digitálních certifikátů a uživatelských oprávnění  leze stejně dobrovolně a bezstarostně jako žába do hadí tlamy. Error: Aplikace přestává pravidelně fungovat.   Neznámá chyba.    Zkuste zařízení vypnout a zapnout.    Pokud to nepomůže, obnovte tovární nastavení.     Neznámá chyba.   Pokud to nepomůže, obraťte se na naši technickou podporu. Litujeme, všechny linky jsou obsazeny, zkuste to později.        AMEN. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Na to, že se to nebere vůbec vážně, že je to celý “jen” opis svízelné situace, do které se dostal přetechnizovaný svět v roce 2050, to obsahovalo fůru úžasných, dokonale obrazově ztvárněných nápadů- počínaje nevšedním interiérem bytu budoucnosti. V průběhu sledování jsem se vysloveně těšil, s čím dalším ještě přijdou, čím vším by se jejich svět mohl ještě lišit od toho současného. Bavil mě i ten hravý příběh, celý mi to zkrátka ladilo a jediný, co mi na tom vadí, je těch 50 procent, který to posbíralo od místní komunity filmových fanoušků (?) na ČSFD. Tomu říkám do nebe volající nespravedlnost. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

solidně bizarní sci-fi komedie o jednom povstání robotů a rodině,která díky němu zůstane nedobrovolně zamčená doma.Vizuál je povedený,herci správně přehrávající,občas je to vtipné,občas jen divné,ale po celou dobu svým způsobem zajímavé.Amelie sice zůstane už na věky nepřekonatelná,ale na jedno podívání proč ne...50% ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Budoucnost je plná robotů. A ti si právě řekli, že lidstvu trošku zkomplikují život. Během vzpoury strojů se ale v jednom domě sejde několik lidí, kteří mají mezi sebou hodně nedořešeného. A co jiného mají teď dělat než povídat si o tom, co si jeden o druhém myslí doopravdy? BigBug je vizuálně zajímavá, obsahově však plytká a nudná sci-fi komedie, které začne docházet dech někdy po půl hodině. A čím víc na ní člověk kouká, tím víc je evidentní, že režisér Amélie z Montmartru má nejlepší tvůrčí léta dávno za sebou. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno