Reklama

Reklama

Kdo přežije - Afrika

(série)
  • USA Africa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2001

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Kim Johnson, Ethan Zohn, Jessie Camacho

Obsahy(1)

Americká soutěž Survivor (Kdo přežije) pokračuje již třetím dílem. Tentokrát si na soutěžící připravila zatím nejtěžší prostředí - africkou poušť. 16 trosečníku je rozděleno do dvou kmenů, které spolu po měsíc budou zápasit o jídlo, vodu a hlavně o tzv. "imunitu". V tomto díle série se také poprvé změní zaběhlé pravidlo o výměně soutěžících do druhého kmene. Po vyřazení 6 nejslabších, se oba kmeny spojí do jednoho, v kterém bude už každý sám za sebe a bude se snažit vyhrát milion dolarů. (Zeck)

(více)

Recenze (77)

Dienzenhofer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silas- ultrasviňák, který je pěkně nechutný a otravný, jsem rád že mu zatli tipec tak brzo. Lindsey- otravná malá holka, která jen bulí a neustále si na něco stěžuje, hlavně mě bavila ta jejich skupinka dementů se Silasem. Clarence- sežere konzervu a ještě se to nestydí hodit na polomrtvou účastníci a ještě se ho pak banda dementů jde zastávat, hlavně že to byl Tiny favorit, to je asi nejvýznamější co udělal, že vlezl do prdele Tyně před natáčením. Kelly pěkně šáhlá, podle ní je introverce nemoc, spíš ona by potřebovala pilulky a nějaký vzdělání. Brendan zrádce a pěkněj otrava, toť vše. Frank baller a docela sympaťák, však kmen byl na trochu jiný vlně. Kim P. pěkná holka, ale nic jinýho si nepamatuju. Teresa poměrně populární, ale mě nijak extra neoslnila, hlavně kvůli tomu, že hodila Franka přes palubu. Big Tom asi můj nejoblíbenější účastník, mám rád že řekne všechno na rovinu a jeho tanečky, však aliance ho měla za hrozbu. Lex totální psychopat, kterého rozhodí dva hlasy a začne hon na čarodějnice a ta jeho falešná upřímnost, to mě na něm sralo nejvíc. Kim J. finalistka a vlastně nevím co udělala, kromě očerňování Toma na konci, fakt geniální strategický plán urážet člověka, který ti má dát milion. Ethan prostě borec, čestný, upřímný, ale ne naivní, dokázal poměrně i někdy strategicky kličkovat. Oblíbenci: Ethan, Tom, Frank, Kim P., Teresa, Lex- Antagonisté: Silas, Brendan, Kelly, Lindsey TOP150: Tom B., Lex, Ethan, Teresa ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku slabší řada, než Austrálie, ale přesto se na Survivora vždycky těsím. Opravdu drsné podmínky, musím říct, že bych tam snad ani nezamhouřila oči, kdybych věděla, že na druhé straně ohrady je lev, který se kdykoliv může dostat dovnitř. 4* navíc vyhrál můj oblíbenec, takže si nemám proč stěžovat. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR možné SPOILERY***Celkem 70%***TV/// Soutěžící 6/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Prostředí 9/10/// PLUS: jednoznačně vynikne krásné africké prostředí a místní fauna, pro mě trochu nostalgie, protože tato epizoda byla před deseti lety mojí první, vítěz Ethan Zohn a pár záběrů, které jsem si pamatoval již z dřívejška (Clarence a jeho fazole, prohození členů, Ethan mezi dětmi) MÍNUS: po druhém shlédnutí a s odstupem deseti let musím uznat, že se skutečně jedná o jednu z nejslabších a nejméně zajímavých řad, vlastně mě to občas i nudilo a to je co říct, oblíbených postav jsem tu taky moc nenašel./// Shrnutí: Bez vody, tak by se dala charakterizovat tahle řada. Soutěžící s ní mají největší problém a nejhůře si ji obstarávají, bohužel (a pochopitelně) se tu musíme obejít i bez vodních soutěží a je to poznat. Alespoň že můj favorit vyhrál./// PS: Nostalgie je potvora, původně jsem této řadě dal 5 hvězdiček. ()

skaza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi nápaditá reality show...myslím si, že Afrika bola najťažšie sústo pre súťažiacich spomedzi ostatných kontinentov, na ktorých prebiehali ďalšie série ..nechýba množstvo intríg, hlad, nebezpečenstvo, spojenectvá založené na klamstvách........vrelo odporúčam sledovať s miskou dobrého jedla,ináč je možné,že "skoro zomriete" od hladu ako tých 16 stroskotancov :-D ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Třetí série je ve stínu skvělé Austrálie a tím pádem se na ni i jednodušeji plive, ale rozhodně bych ji nezatracoval. Zajímavé prostředí africké buše je oku lahodící, musím však zdůraznit, že právě ono může za to, že soutěže byly opravdu nudné. Strategie hráčů mohli být rozehrány do zajímavějších rovin, ale nestalo se, protože twist, který měl původně být největším tahákem, jasně rozdal karty a jedna strana šla do kytek. Dost mě tedy zaráží, že se tento styl zvratu praktikuje i v dalších sériích. Pánské trio kmene Boran tak mělo celou hru pevně v rukou, i když paranoia zapracovala a oni si mysleli pravý opak. Pro mě je série výjimečná hlavně proto, že vyhrál můj favorit a dokázal, že to jde i bez lhaní. Dále mě hodně bavil farmář Tom a jeho sexy kámoška Kim Powers. Favorit: Ethan, Oblíbenci: Kim P., Tom, Lex. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

  • Kvůli teroristickým útokům z 11. září 2001 bylo vysílání této řady posunuto přibližně o měsíc. (Hidan)
  • První a jedna ze dvou a sérií odehrávající se v Africe. (Zix.)
  • První série, ve které proběhlo promíchání kmenů před sloučením. (Zix.)

Reklama

Reklama