Reklama

Reklama

Kdo přežije - Afrika

(série)
  • USA Africa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2001

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Kim Johnson, Ethan Zohn, Jessie Camacho

Obsahy(1)

Americká soutěž Survivor (Kdo přežije) pokračuje již třetím dílem. Tentokrát si na soutěžící připravila zatím nejtěžší prostředí - africkou poušť. 16 trosečníku je rozděleno do dvou kmenů, které spolu po měsíc budou zápasit o jídlo, vodu a hlavně o tzv. "imunitu". V tomto díle série se také poprvé změní zaběhlé pravidlo o výměně soutěžících do druhého kmene. Po vyřazení 6 nejslabších, se oba kmeny spojí do jednoho, v kterém bude už každý sám za sebe a bude se snažit vyhrát milion dolarů. (Zeck)

(více)

Recenze (77)

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: Na úvod musím říct, že hudba byla tentokrát naměrně dokonalá a soutěžící veelmi sympatičtí :). Fandila jsem kmenu Boranu, kteří ani moc nezklamali, takže jsem byla spokojená. Můj favorit byl Lex, který to bohužel nedotáhl až do konce, nevadí třeba příště, ale rozhodně palec hore. A má favoritka byla Teresa, která se taktéž dostala daleko, ale nevyhrála..Spousta lidí bylo takových že mi nevadily ani mě nezajímaly, například Clarence který si vše rozházel hned na začátku kvůli jedné plechovce jídla, dále Kim J. která skončila jako druhá. Ethanovi jsem vítězství přála méně než Lexovi ale určitě lepší než jiní :)..Frank taky nebyl špatný, vyletěl jen protože nezapadal do kolektivu. Mladá Kim alias Kim P. byla taky dobrá a zajímavá..Pro mě byl záporák hlavně Brandon, to byl opravdu hnup, Tomovi jsem fandila ale časem se začal otáčet zády a Diane sice vylítla jako první ale kdyby ne bůhví jak by to dopadlo ..:))..Musím dodat, že řada byla velmi zajímavá kvůli spoustě skvělých soutěží hlavně otázky pro rodiny - to jsem se opravdu dost zasmála..Odměny byly také perfektní..3 řada a jedna z nejlepších už jen kvůli Lexovi. ()

Vejrrr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nerad vyvracím názor odborníka na Survivora, zmijozelova dědice Toma Riddleho, ale Afrika mě bavila a bavila mě hodně. Skvělé prostředí, ve kterém se mi líbila zvířata víc než v jiných sériích. To, že nebylo k dispozici moře, nebyla voda, nebylo ovoce.. To byto to kvůli čemu jsem se tak bavil... A co do soutěžících.. Supr, byly tam ty správně oslizlí (bez kterých by to nebylo ono) i správňáci, takže bylo komu držet pěsti. A hřálo mi na srdíčku, že nakonec nejlepší vyhrál(a) ;) ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jo, v roce 2001 byli lidé podstatně blbější, takže Afrika za moc nestojí. Jeden debilnější soutěžící než druhý a druhý blbější než třetí, a tak to pokračovalo. Nebylo tedy komu fandit. Sice jsem stihnul zhlédnout pouze přibližně druhou polovinu, ale nelituji toho ani v nejmenším. Novější survivory mám mnohem raději. Tohle byla nepěkná nuda. Prosím, nezlobte se na mě. 1* ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dle mne jedna z nejlepších sérií vůbec. Dobře zvolení trosečníci, kdy jsem měl od začátku jasno které hráče prostě ne a které naopak. Přál jsem Tomovi, Frankovi (Sice takový prkenný nezábavný chlap, ale zásadový, který věděl co se má udělat.) a vcelku i Lexovi a Kelly. Co se politikaření týče tak zde bylo hned několik zvratů a celkově to bylo zajímavé a nikdo si nemohl být jistý. S vítězem/vítězkou jsem vcelku spokojen ten/ta na druhém místě si to jednoznačně nezasloužil/a nechápu jak se dostala/dostal tak daleko. Poslední volbu si zvolil vítěz/ka spíše hůře pro sebe, ale co. 4z5 na 5z5 obecně tento pořad mít nemůže. ()

longercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti Austrálii je tohle úplně jiná série, co se týče toho, jak se vyvíjely aliance a nejsou tady v podstatě téměř žádné podrazy. Na druhou stranu sledovat strachy posraného Ethana (což tedy naprosto chápu), jak čumí na lvy, co jim řvou doslova za plotem nebo jak jim sloni serou do tůničky, ze které berou vodu, bylo úžasné. Celkově se tady podařilo zase vytvořit parádní sestavu různorodých lidí a pro mě jde jednoduše o strašně sympatickou sérii. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

  • Kvůli teroristickým útokům z 11. září 2001 bylo vysílání této řady posunuto přibližně o měsíc. (Hidan)
  • První a jedna ze dvou a sérií odehrávající se v Africe. (Zix.)
  • Ethan Zohn je první profesionální sportovec ve hře, dříve hrál fotbal. (Zix.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno