Reklama

Reklama

Kdo přežije - Fidži

(série)
  • USA Fiji
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2007

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Edgardo Rivera

Schyluje se k něčemu strašlivému. Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě i o výhru v podobě milionu dolarů! (dan.pacino)

Recenze (113)

Rogue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

abnormálně nefér počáteční podmínky, nejhloupější cast historie - rocky, dreamz, mhhm cassandra, mookie - to jako fakt?, pexesová demence, ultravtipný pád z plošiny, morální prohra a podraz z nenasytnosti, nuda a zvrat posílající celou řadu společně s Michelle do háje, jedna z mála zábav je závěrečný křesťanský proslov ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím si, že v podstatě to rozdělení bohatý/chudý byl celkem dobrý nápad, kterému ale chyběl trochu lepší koncept (třeba častěji rozhazovat kmeny). Takže byla pak první část relativně monotónní co se soutěží týče. Hlavní tahák bych viděl hlavně ve vážně povedených kmenových radách a celkově část po sloučení měla neskutečný spád. Podle mě dost podceňovaná série. Oblíbení hráči: Yau-Man, Earl ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery Po Thajsku druhá řada s neuvěřitelně nepřátelskou atmosférou, kde většina hráčů jsou nepřející svině. To by samo o sobě nemuselo být tak špatné, jenže oni jsou většinou bohužel hloupé nepřející svině, a to už tak dobré není. Tentokrát přišla režie s twistem majetných proti nemajetným a kvůli nečekanému odstoupení soutěžící Melissy McNulty noc před prvním dnem natáčení se taky vůbec poprvé produkce potýkala s lichým počtem soutěžících. Obojí je vyloženě na škodu. Přesto se najde pár schopných hráčů a několik zajímavých strategických tahů. Zpětným pohledem není Fiji tak strašně špatná, jak jsem ji bral poprvé,ale celkově stejně patří mezi nejslabší řady. Vítěz: 3* - z finalistů to nejmenší zlo, s fajn sociální hrou a sympaťák, ale prostě jednooký král mezi slepými. Oblíbenci: Yau-Man Chan, Michelle Yi ()

WolfIssen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spousta výrazných chatakterů, zvratů, tajnůstkářství. Každý díl stojí za to a pobaví, např. čtveřice, která si říkala 4 jezdci :-D Hned na začátku jeden kmen žije v luxusu jako na dovolené a druhý prakticky ve všem živoří a navíc prohrává co může. Hodně zajímavé tahanice o tajnou imunitu. Oblíbení hráči: sympaťák Earl, silák Boo, inteligentní Yau Man a pobavil nejvíc Rocky. Naopak Dreamz si vysloužil příčku největšího z...da v dosavadí historii hry. Určitě další top série. ()

NICOX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu mě zaráží, že tuhle řadu hodně lidí považuje za slabší či dokonce za nejhorší. Pro mě je to jedna z nejlepších. Je pravda, že ze začátku je trochu trapný, že tým "socek" je neustále porážen týmem "boháčů", ale naštěstí příjde twist v podobě promíchání týmů a brzy potom dojde i k sjednocení. A pak se dějou věci! Různý čachrování se symbolama imunity, podvádění, překrucování, klamání... Kmenový rady jsou většinou dost velkým překvapením (chudák Edgardo, Michelle, Stacy). A řeknu Vám, že vítěz mě potěšil. Já ho tipovala už někdy od sjednocení (ne moc výrazný, ne moc v ústraní, ale hlavně přemýšlel o tom co dělá). I když všechno mohlo být uplně jinak, kdyby ten tupej idiot Dreamz dodržel svůj slib, pak by byl vítězem pravděpodobně někdo jiný. Jenže Dreamz je fakt kretén. On si vážně myslel, že potom co nedodrží dohodu a ukáže se jako bezcharekterní hajzl ho někdo z tý poroty zvolí? Mohl odejít s autem i se ctí. A Yau-man je borec!! 80 % ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Většina účastníků této série jsou kamarádi lidí z produkce pořadu a jediným účastníkem, který prošel běžným castingem, je Gary Striteski. (Zix.)
  • Gary Striteski je potomkem imigrantů z Československa, jeho rodiče se zde narodili. (Zix.)
  • !!!SPOILER!!! Vítěz Fidži Earl byl vybrán na poslední chvíli - dva dny před odletem. (Kulmon)

Reklama

Reklama