Reklama

Reklama

Kdo přežije - Mikronésie

(série)
  • USA Micronesia – Fans vs. Favorites (více)

Obsahy(1)

Šestnáctá série této známé reality show se natáčela na ostrově Koror v souostroví Palau. Právě zde je vysazeno 20 soutěžících, kteří budou rozděleni do 2 kmenů (Airai a Malakal) a následně budou den co den (po dobu 39 dnů) bojovat o jídlo, základní potřeby a tzv. imunitu. Vítěz soutěže si nakonec odnese 1 milión dolarů. (Deco.20)

(více)

Recenze (154)

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po právu označeno jako jedna z nejlepších sérií vůbec. Tolik blindsidů a zvratů, že z toho oči přecházeli a tak snad jediné co opravdu zamrzelo bylo zranění jednoho jistého hráče, který musel následně opustit soutěž dříve než bylo zdrávo.nejoblíbenější hráči: Jonathan, Parvati, Amanda ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery!!! Začátek téhle série mě uchvátil, vidět staré dobré tváře a do toho skupinku jejich velkých fandů mi skoro vehnalo slzy do očí. Avšak postupem času, jak postupně odpadávali (kvůli zranění nebo falešným ženským) moji největší oblíbenci, mi to nadšení klesalo a klesalo. Když jsem se v posledních dílech konečně smířil s tím, že tuhle sérii ovládnou holky, tak přišlo na řadu závěrečné hlasování poroty a vítěz, který je z mého pohledu trochu rozporuplný. Naštěstí po Micronesii přijdou řady, kde sem si zvednul výrazně náladu, co se vítězů týče. Drobnou vadou této série je i to, že se hodně opakují souboje o imunitu a o odměnu. Za to má u mě Mikronésie rozhodně velký mínusový bod. Samozřejmě zde dochází k protichůdným názorům na to, kdo si zaslouží vyhrát. Někdo říká, že je to hlavně společenská hra, někdo říká, že strategická, někdo zas fyzická. Já osobně fandil Amandě, protože dle mého názoru ovládala všechny stránky na výbornou. Nicméně se ukázalo, že je velmi špatná rétorička a se svým bojácným projevem nikoho příliš neuchvátila a to podle mne rozhodlo, že se vítězkou stala mnou nepříliš oblíbená Parvati. Celkově se Mikronésie umístila na 6. místě v mém osobním řebříčku SURVIVORA. ()

Reklama

villon17 

všechny recenze uživatele

Dokonalá podívaná, která ukazuje všechny lidský vlastnosti v tom nejsurovějšim světle. Je úžasný pozorovat, jak se lidi mění ve vypjatejch situacích, jak řikaj něco, ale za zády všech dělaj pravej opak. Tahle hra dokáže spojit přežití v divočině, zábavu a strategii a přitom k tomu stačí dát pár lidí na jedno místo a nechat je hrát o milion. Občas tam přijít s nějakou soutěží, ale jinak se vymlátěj sami. Prostě geniální. Všude se samozřejmě najde někdo sympatickej, někdo podrazák, ale nakonec to vyhraje ten třetí, co se směje... Amanda+Ozzy 4ever:) a nejlepší vyřazení? (Spoiler) Ozzy a Erik:D:D:D.. ()

mysak.pitlik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší série, kterou jsem zatím viděla. Holky si to opravdu dávaly. Jen Amandino ksichtění mi celou dobu vadilo. Ta holka je tak unylá, že opravdu nechápu, proč všichni mluvili o tom, jakej je to báječnej stratég. A Jason s Erikem mají být fanoušci? Jestli tu hru skutečně někdy sledovali, tak jsou to pitomečci k neuvěření. ()

Wimy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu jinak než plnej počet. Nikdy jsem Survivora nesledoval, ale když jsem viděl na Coolu nějakej díl jiné série kde byl James, a pak jsem si všiml, že začli dávat tuhle od prvního dílu a James tu byl taky, tak jsem se podíval na první 2 a úplně tomu propadl. SPOILER: Sice to nevyhrál nikdy z mých 2 oblíbenců Ozzyho a Jamese , ale ten aspoň vyhrál cenu za oblíbenost. A celkový vítězství Parvati bylo možná "zasloužený", ale radši bych viděl jako vítězku Amandu. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Jedná se o první sérii, kde byli soutěžící rozděleni na favority a fanoušky. (AlohaAnty)
  • Jason Siska je první soutěžící, který pochází z Amerických Panenských ostrovů. (Zix.)

Reklama

Reklama