Reklama

Reklama

Kdo přežije - Mikronésie

(série)
  • USA Micronesia – Fans vs. Favorites (více)

Obsahy(1)

Šestnáctá série této známé reality show se natáčela na ostrově Koror v souostroví Palau. Právě zde je vysazeno 20 soutěžících, kteří budou rozděleni do 2 kmenů (Airai a Malakal) a následně budou den co den (po dobu 39 dnů) bojovat o jídlo, základní potřeby a tzv. imunitu. Vítěz soutěže si nakonec odnese 1 milión dolarů. (Deco.20)

(více)

Recenze (154)

Wimy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu jinak než plnej počet. Nikdy jsem Survivora nesledoval, ale když jsem viděl na Coolu nějakej díl jiné série kde byl James, a pak jsem si všiml, že začli dávat tuhle od prvního dílu a James tu byl taky, tak jsem se podíval na první 2 a úplně tomu propadl. SPOILER: Sice to nevyhrál nikdy z mých 2 oblíbenců Ozzyho a Jamese , ale ten aspoň vyhrál cenu za oblíbenost. A celkový vítězství Parvati bylo možná "zasloužený", ale radši bych viděl jako vítězku Amandu. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší z nejlepších. (při troše času navíc komentář snad malinko rozvinu) Hrozí MINISPOILERY!!! Zatím snad jen, že zcela nekriticky zbožňuju "klackovitou" Elizu a taky ......Parvati (a díky nim vlastně i Cirii, Natalii, Alexis, Jasona a zlomeného Pennera s uplakanou Ami). Zamilovanou puťku Amandu a zlobra, co se ještě dokázal držet na uzdě Jamese už méně. Z duše opovrhuji arogantním hlupákem Ozzym, ale to už jsem psal u CI. A také ultraprimitivní hlavohrudí Joelem. Erik Kathy a CHET!!! dodali tomuto survivoskému klenotu lesk a punc superzábavnosti, tak strašně neschopně roztomilou trojici už v žádné jiné sezóně neuvidíte. Snad jediná série, která mě nikdy neomrzí 110% ()

Reklama

st.ranger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vidět, že opětovní návštěvníci mají navrh a dokáží také lépe spolupracovat než sorta lidí, která všechno dosavadní dění obkoukávala z televizních obrazovek. Fanoušci postupně mizí, z favoritů odstřelí okamžitě mizeru Fairplaye a nebezpečného Yau-mana. Nevyrovnanost poměru sil je zřejmá od začátku až k promíchání, kdy se stále jedná o intrikování proti fanouškům. Zásadní ránou je ale nepochopitelná nebetyčná hloupost a naivita fanouška Erica, který by při troše snaze a logického uvažování dokázal zaujmout pozici ve finálové trojce. Bohužel je zničen slepičím komandem a není schopen nijak rozmýšlet své kroky, které se mu nakonec vymstí. S výhercem nejsem spokojen, protože za celou dobu se pouze vezl na vlně silnějších a prohnanějších. Též nedovedu pochopit důvěru či empatie v charakter Amandy. Pro mě je to nesympatická potvora neschopná vymyslet strategii několik kroků dopředu. Její lži jsou navíc průhledné a chování nedůvěryhodné, zvláště pokud ji porota kritizuje, kouká smutně jako zpráskaný pes. ()

Košoun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší Survivor, kterého jsem viděl. Nejvíc podvodů, dementních tahů, křehkých i silných aliancí i dramatických odchodů. I když je koncept Survivoru stále stejný, výběr soutěžících podle stejné šablony, soutěže i výhry také stále na jedno brdo, tak stále dokáže pobavit. PS: Jo, a miluju Ozzyho, i když se chová jako arogantní čů*ák. ()

mysak.pitlik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší série, kterou jsem zatím viděla. Holky si to opravdu dávaly. Jen Amandino ksichtění mi celou dobu vadilo. Ta holka je tak unylá, že opravdu nechápu, proč všichni mluvili o tom, jakej je to báječnej stratég. A Jason s Erikem mají být fanoušci? Jestli tu hru skutečně někdy sledovali, tak jsou to pitomečci k neuvěření. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Soutěžící Erik Reichenbach je druhý soutěžící a jedním ze tří, který se vzdali imunity na kmenové radě. Je první, kdo kvůli tomu poté vypadl. (Zix.)
  • Jason Siska je první soutěžící, který pochází z Amerických Panenských ostrovů. (Zix.)

Reklama

Reklama