Reklama

Reklama

Kdo přežije - Gabon

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2008

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Sugar Kiper, Bob Crowley

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití na africkém kontinentu, kde osmnáct soutěžících doslova bojuje třicet devět dní o přežití, vodu, pití, a nakonec poslední přeživší vyhraje odměnu milión dolarů. (reich)

Recenze (78)

kinghome 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

pro mě to bylo příjemný překvapení se skvělim výtězem. Nejvíc mě zaujal Randy. Největší borec. Škoda, že ho Bob zradil. A jeho závěrečný slova jsou nezapomenutelný. Bob je takovej druhej Terry a taky to dokázal v soutěžíš. Opravdu skvělá serie. O třídu lepší než minulá Mikronesie! Jináč Sugar je vážně chytrá holka. Ikdyž tak nevypadá. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Fajnová řada, která je zábavná díky především dokonalé Sugar, mazanému duu tichý Kenny/hlučná Crystal a zábavnému protivovi Randymu. Pochopitelně výsledný dojem trochu mrví vítěz a sem tam ho hodně przní cibulová aliance s odpudivou Corinne, privilegovanou rozmazlenou barbínou, co má plastikové nejen kozy a ksicht, ale i implantáty v zadku, ale co už. Vítěz: 2* - další coattail rider, narozdíl od předchozích to ovšem nebyla záměrná strategie, čili má vůči nim velké mínus. Osobnost ale nepochybně sympatická. Top 20: Jessica Sugar Kiper, Kenny Hoang. Oblíbenci: Crystal Cox, Randy Bailey ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádherné prostředí rovníkové Afriky. Opět netradiční rozdělení kmenů. A zase je to dost nevyrovnané. Ani prohození členů nepomohlo... Ale dvojité prohození vidím poprvé. Začíná se mi to líbit čím dál víc. Teprve po sloučení to začne být sranda. Randy je snad nejotravnější chlap, co tam kdy byl. Škoda, že to nevyhrála Sugar... ()

Flory14 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER Opět vnitrozemská série. Začátek je epický, kdy se nejprve vybírá tým podle kapitánů a potom se vyběhne do velmi strmého kopce (ukázka kdo myslí krátkodobě a kdo dlouhodobě). Soutěže jsou celkově předností série, protože tu máme opravdu náročné challange, u držení kůlů se s sebou hráči opravdu nemazlili. Co mě na této sérií ještě baví je správný poměr twistů, kde bylo promýchání kmenů sice často ale vždy pro dobro hry. Casting je povedené a jsou tu hráči co vás budou štvát nebo je budete milovat ale rozhodně vás nenechají chladným. Za mě vede totální sympaťák Matty. A taková Sugar je dle mě jeden z nejhorších hráčů ale pamatujete si jí. Jen finálová trojka je fakt slabá. Vítěz v rámci možností ale dobrý. NEJVÍCE ZAPAMATOVATELNÝ MOMENT: Corine a její finální řeč na kmenovce NEJKLÍČOVĚJŠÍ MOMENT: Nalezení imunity, Sugar pak měla "moc" NEJLEPŠÍ HRÁČ: Corinne Kaplan NEJOBLÍBENĚJŠÍ HRÁČ: Matty Whitmore ()

Pauliii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série, ve které dominuje nejen krásná příroda! Přijde vhod, zvláště, když už jste znechuceni z účastníků Survivora, kteří mají hezkou tvářičku, tělo samý sval a sebevědomí na rozdávání. Zde se objevuje pestrá směsice charakterů a zajímavých postav, kteří baví. Příjemně překvapila a emocionálně obohatila. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (9)

  • Ken Hoang je několikanásobný šampion ve hře „Super Smash Brothers“ od Nintenda. Je tam známý pod přezdívkou the King of Smash. (Zix.)
  • První série, která byla natočena ve vysokém rozlišení. (LEGACY)
  • Randy se do soutěže hlásil celkem patnáctkrát. (Kulmon)

Reklama

Reklama