Reklama

Reklama

Kdo přežije - Tocantins

(série)
  • USA Tocantins (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Benjamin Wade

Obsahy(1)

Přechytračit, přelstít a přežít, toto všechno musí udělat soutěžící, aby vyhráli jeden milion dolarů. Ten, kdo nevyhraje imunitu bude vyloučen naopak, kdo získá imunitu bude mít větší šanci dostat se před závěrečnou kmenovou radu a stát se tak posledním přeživším. Poznejte krásy Jižní Ameriky, konkrétně brazilských lesů a plání. Boj o vodu, pití, místo v kmeni, s počasím a hlavně s nebezpečnými predátory to vše uvidíte v sedmnácté řadě Survivor: Tocantins - Brazilian Highlands. (reich)

(více)

Recenze (79)

fixaman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky Sieře jedna z mých nejoblíbenějších řad Survivoru.. Dragonslayera jsem z hloubi duše nenáviděl a Tysona možná ještě víc.. A tak se s touhle řadou prostě nedalo přestat, byla návyková.. Naprosto neoprávněný vítěz, který za celou řadu v podstatě nijak nehrál, to mi hlava nebere.. Ale jinak jako řada opravdu skvělé ;-) ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S vítězem jsem spokojená, byl to sympaťák každým coulem. Sierra mi vůbec nevadila, averze vůči ní mi přišla fakt zvláštní. Tysonovo ego bylo fakt neuvěřitelný, byla jsem ráda, když vypadnul. A Coach? Díky němu přestávám věřit, že se jedná o reality show, připadá mi to, čím dál tím víc naskriptované. A teď vzhůru na Samou. ()

Reklama

WolfIssen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ikdyž tato série by ode mě mohla dostat vyšší hodnocení už kvůli nádhernému prostředí, musím zůstat u průměru, protože tato soutěž je především o soutěžících a ti, jak se mi zdá, jsou v této sérii jedni z nejslabších. Nevýrazné typy, které se snaží být výrazní jen svou vypatlaností, egoismem atd., například namachrovaný egoista, který se někdy vůbec neposlouchá, někdy se naopak poslouchá rád a hodně - Coach, rádobyvtipný, nesympatický mormon Tyson... ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně podceňovaná série! Překrásné prostředí, super odměny, výborný casting a především tři zajímaví soutěžící: roztomilá a emotivní Sierra, nedostižný zemědělec J.T. a šílený potetovaný zabiják draků a filosof Coach. Tato série má jednu z nejdrsnějších obhajob před porotou a vítěz si to skutečně zasloužil. Tocantins patří mezi to nejlepší, co Survivor nabízí, takže doufám, že hodnocení ještě stoupne. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. K této sérii jsem se dostal s vědomím toho, že se v ní objeví jistý Coach, který následně dostal šanci ještě ve dvou sériích, což už něco znamená. Nevěděl jsem, čím si vysloužil takovou pozornost, ale o jeho následné účasti ve Villains jsem byl informován, takže jsem od něho očekával podlou a možná i zábavnou hru. To, co od začátku předváděl, mi však přišlo jako hodně špatný vtip. Nebavilo mě to, spíše nudilo, místy i uráželo. Kecy o poctivnosti, úctě a snaze změnit hru mi přišly naprosto směšné, navíc byl tragický v soutěžích i táboře, ale čekal jsem, že se něco stane. A stalo se. Ukázal se jako nemocný člověk, který uvěřil vlastním lžím a jeho ego konečně dostalo pořádnou masáž, když jeho sestřihy sledovaly miliony lidí u obrazovek. Jedno mu však upřít nelze, od začátku měl jistou auru vůdce, i když v jeho kmeni byly takové persony jako bavič Tyson a sympaťák Brendan. Nikomu není lhostejný i já ho nemůžu přestat řešit, i když bych se tady rád zmínil i o dalších hráčích. Mým největším oblíbencem byl J.T., dobrák s tím nejúpřímnějším pohledem. Ze začátku to nevypadalo na tak vysoké hodnocení, jenže skvělý vítěž automaticky znamená skvělou sérii a tady byl snad nejlepší ze všech. Závěrečná kmenovka byla díky zákeřné porotě, která proti sobě poštvala kamarády, velkým peklem a Reunion zase neskutečně zábavný. Favorit: J.T. Oblíbenci: Brendan, Tyson, Sierra, Erinn, Candace. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Toto je zatím poslední řada Survivor s 16 hráči. (Hidan)
  • Tamara „Taj“ George je zpěvačka kapely SVW (Sisters with voices) a manželka bývalého hráče NFL Eddieho George. (Zix.)

Reklama

Reklama