Reklama

Reklama

Kdo přežije - Samoa

(série)
  • USA Samoa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Russell Hantz, Monica Padilla, Erik Cardona

Obsahy(1)

Další, v pořadí již devatenáctá série Kdo přežije, se natáčela na samojském ostrově Upolu. Jako tradičně je dvacet soutěžících rozřazeno do dvou kmenů (Foa Foa a Galu) a v následujících devětatřiceti dnech budeme opět svědky bojů o "imunitu", jídlo a základní potřeby. Chybět samozřejmě nebudou ani kmenové rady. Kdo vydrží do konce a vyhraje milión dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (116)

yeniczek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Samoa SAMOA!" Je to tak, Russell je hráč a díky němu je sledování ryzí radost. Hraje totiž přesně ve stylu "chci si to užít,je to JEN hra a od toho tady jsme". V kontrastu s citlivkama okolo něj je to prostě jen a jen jeho řada. Ten rozdíl byl poznat, když se začali všichni hroutit kvůli špatnému počasí (jak kdyby nevěděli, že tam budou maximálně 5 týdnů) a Russell s úsměvem pozoroval, jak se okolo něj všichni nesmyslně sypou. Tak to má být :) ()

jeandepatch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně jedna z nejlepších sérií s neuvěřitelným Russellem Hantzem. Ikdyž mám pocit, že kdyby kapitán Russell S. nezkolaboval, hra by se vyvíjela úplně jinak. Ústřední postava: Russel H. Oblíbenci: Russel H., Natalie, Russel S. Neoblíbenci: Yasmin ()

Reklama

Opsha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řada, která mohla být jedna z nejlepších - zajímavý nepředvídatelný vývoj, nadprůměrné obsazení a náročné prostředí i počasí. Bohužel ji zazdil naprosto úděsný sestřih, kde si z průměrného dílu pro sebe zabírá tři čtvrtiny chvástavý mrňous a samozvaný nejlepší hráč všech dob Russel Hantz, zatímco do kmene Galu snad produkce vůbec zapoměla donést kameru. Někdo je možná z Russela na větvi, ale já tuhle lacinou reklamu na jeho působení v heroes vs. Villians nesežral. ()

Flory14 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER Samoa Samoa! Tahle série je u mnoho lidí známá kvůli Russelovi, ale u mě není v topce jen kvůlu němu. Samozřejmě když tam máte hráče, který první den lidem pálí ponožky a vylejvá vodu, sérii to zvedá. Řada velmi náročná kde tuším 20dní propršelo a vrcholem bylo kdy kvůli tomu Erik musel být dva dny jen v kmeni stromu. Máme zde historicky prvního hráče , co byl za svou surovost vyřazen ze soutěže. Ve sloučení hra jede na 100% a je zde neuvěřitelné otočení přesily 8:4, kde Russel Hantz zahrál strategicky skvělou hru. Sérii kazí vítěz, který je opravdu jeden z nejhorších ale zase nám krásně ukazuje, proč je survivor tak úžasný, můžete zahrát strategicky nejlepší hru ale když jste v sociální hře totální tragéd, hru nemáte šanci vyhrát. NEJVÍCE ZAPAMATOVATELNÝ MOMENT: Celá soutěž kde Ben nakoupnul hráče NEJKLÍČOVĚJŠÍ MOMENT:Zkolabování Russele Swana NEJLEPŠÍ HRÁČ: Russel Hantz NEJOBLÍBENĚJŠÍ HRÁČ: Russel Swan ()

LabySo69 

všechny recenze uživatele

(SPOILER) S vítězem nejsem spokojenej ani trochu, můj favorit byl jasnej...prostě ten, co byl nejvíc vidět...škoda, protože Russell zahrál hru jako bůh, ať už byl zmrd na ostatní jakej byl, dokázal věci, který před nim nikdo nedokázal a jako stratég byl prostě nejlepší a je škoda, že ostatní si to nedokázali přiznat a nenechali ho zvítězit. I přesto je to nejvýraznější osoba ze Survivorů, který jsem viděl. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Soutěžící Mike Borassi měl původně hrát už v předešlé sérii Tocantins (2009), ale byl z ní stažen kvůli zdravotním problémům. (Zix.)
  • Tato řada měla mít původně jen 18 soutěžících. (Hidan)
  • Když byl evakuován člen Foa Foa Mike Borassi, musel i tak poté jeho kmen na kmenové radě vyřadit dalšího člena z kmene. Když byl později evakuován člen Galu Russell Swan, jeho kmen nemohl dokončit soutěž a tedy prohráli. Kmen Galu poté na kmenové radě nikoho vylučovat nemusel. (Zix.)

Reklama

Reklama