Reklama

Reklama

Kdo přežije - Hrdinové proti padouchům

(série)
  • USA Heroes vs. Villains

Obsahy(1)

Hrdinové versus zloduši - přesně takový název nese 20. řada americké reality show Survivor, která se natáčela na samojském ostrově Upolu. Setkáme se zde s dvacítkou soutěžících, které jsme mohli vidět už v předešlých sériích. A jak napovídá titulek, nebudou to jen tak ledajací hráči. O jeden milión dolarů se totiž utkají oblíbení, sympatičtí "trosečníci" proti těm, jejichž pověst není zrovna nejlepší. Kdo zvolí nejlepší strategii, vydrží všech 39 dní a odnese si výhru? (Deco.20)

(více)

Recenze (130)

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po druhém zkouknutí, které už není ovlivněno mými emočními výkyvy, uznávám, že je to parádní série. Skvěle natočena i hudebně podbarvená, se zajímavými zvraty, podrazy a lhaním. Jediné, co produkci neodpustím, je opakování soutěží. Podle mě mohli na takovou sérii vymyslet originální soutěže, ale co už no. Se Sandrou jako vítězkou nadále nejsem spokojený, ale prostě už neberu tuto sezónu za takový průser jako jsem ji bral poprvé. Beru to více s nadhledem a musím říct, že jsem si ji napodruhé mnohem vice užil a v mém osobním žebříčku si výrazně polepšila, ač na moje nejoblíbenější stále nesahá. :) ()

longercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost možná nejlepší řada s naprosto neuvěřitelnou různorodostí lidí, charakterů, strategií a všeho na co si vzpomenete. Co se týče Russela tak musím říct alespoň tolik, že ten člověk, i když je mistr v manipulování lidí, lže bez mrknutí oka a je očividně v některých ohledech velice inteligentní, to pravý přelstění ale nespočívá v tom, že ze 17 lidí uděláte voli (v podstatě pouze parafrázuji co sám Russel řekl ve videích z Ponderosy po závěrečné kmenové radě), ale v tom přechytračit jich všech 19. Russelova hra ho sice dostane až skoro ke konci, ale pouze za cenu toho, že nedostane žádný hlas od poroty, a to prostě a jednoduše nemůže být nejlepší soutěžící, všech dob, jak ho mnozí nazývají. Navíc je určitě do jisté míry pravda, že v téhle hře hraje důležitou roli tolik různých okolností, že lidé co se dostanou nejdál, za to vždy alespoň do nějaké míry vděčí čirému štěstí. U Russela bylo samozřejmě tím největším, že ho nikdo neznal, to je neoddiskutovatelné, kdyby tomu bylo jinak J.T. by mu samozřejmě nikdy nedal imunitu, Tyson by se od něj nedal (snad) zmanipulovat a tak dále. Tak jako tak ale beru Russela jako velmi důležitou součást historie Survivoru, už jen proto, že je vážně drsný, že někdo přišel ne o jeden, ale o dva miliony dolarů v podstatě kvůli své vlastní aroganci a namyšlenosti :) ()

Reklama

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nad některými výběry "hrdinů" a "zloduchů" se nemá cenu pozastavovat. Prostě někdo mohl, někdo nechtěl, jiný nemohl (a byl ve vězení), atd... Namíchat dvě poměrně vyrovnané skupiny je docela dřina, a dopadlo to vcelku obstojně. S vítězem jsem spokojená. Pocítila jsem silné zadostiučinění, že to opět nevyhrál jeden jistý pán-všeho-aneb-ropný-magnát-bez-titulu-sole-survivor. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY O CELÉ SERII A CELKOVÉM VÍTĚZI !!!!! Tak a je to tu. Na Heroes vs. Villains sem se těšil asi ze všech řad nejvíce. Musel jsem však shlédnout i nějaké předešlé řady, abych z toho vůbec něco měl a znal hráče. Od začátku jsem fandil Hrdinům a oni to zatím docela slušně projeli. Odcházel jeden muj oblíbený soutěžící za druhým. Nejvíc mě však štval Russell. Chápu, že při téhle hře je nutná nějaká taktika...ale Russell si opět vybral tu nejhorší jakou mohl. Navíc je na něm vidět, že mu nejde o peníze (protože už víme, že jich má více než dost), ale jde mu o to proslavit se jako poslední přeživší. A víte co...jsem nadšenej, že se mu to nepovedlo. Chvíli jsem se bál, kdo že to vlastně dojde do finálový trojky, ale když tam došla Parvati, by jsem spokojen a byl jsem si jistej, že to vyhraje. A ejhle, ona to vyhrála malá špionka, která se snažila celou hru o velký zvrat a nikdy se jí to nepodařilo. Její hra mi přišla jako když vezmete mallému dítěti hračku, dáte si jí nad hlavu a ono se pro ní snaží vyskočit, ale nikdy tam nevyskočí. S celou serií jsem spokojen. Jak jsem se na ní těšil, tak svůj účel splnila. Top hráči: Cirie, Amanda, Parvati Nejméně oblíbení: Russell, Coach, Boston Rob ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tudle soutěž mám fakt rád. To, že je veleúspěšná jenom dokumentuje počet odvysílaných řad. Tato byla speciální kvůli velkému počtu známých tváří z předešlých sérií a taky díky několika nezapomenutelným momentům (především extrémně tupý tah JTho kdy věřil nejpodlejší osobě v historii téhle soutěže...8/10. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (24)

  • I přesto, že to byla hvězdná série s navrátilci, tak 10 soutěžících později hrálo znovu v budoucích sérich. (Zix.)
  • Amy O'Hara se měla v této sérii objevit v případě, že by Candice odmítla nabídku na účast. (BLANIK.)
  • Ace Gordon měl být původně v kmeni Villain, tedy Padouchů. Až 3 dni před natáčením byl vyškrtnut. (BLANIK.)

Reklama

Reklama